Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek helyes, sármos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek helyes, sármos, jóképű, sportos férfi, aki mégsem talál párt magának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Főként a férfiakhoz szól a kérdésem.

Annyi rinyálós választ olvasni, hogy a nők mekkora semmik, mit hisznek, mennyit érnek, míg szegény férfiak.

Szeretném kideríteni, hogy az ezen az oldalon kommentelő férfiak hogyan néznek ki.

Most kimondottan a külső érdekel, a belsőt itt talán könnyebb szűrni.

Szóval, legyen szíves, írjon az a férfi, aki úgy érzi, sármos, jóképű, jó kiállású, sportos, más szóval, jó pasi, de mégsem talál párt magának.

Nem vitát szeretnék indítani, szimplán nagyon érdekel, hogy okkal írja egy részetek ezt a sok negatív, lekicsinylő gondolatot rólunk, nőkről, vagy csak alaptalanul írtok.

Fiatal nő

2017. okt. 12. 21:36
1 2 3
 21/26 mikeXxX ***** válasza:
Annak mondanak de ez még nem elég egy kapcsolathoz az én elvárásaimnak is meg kell felelnie erről ugyebár megfeledkeztél . Ui: Nem érzem hogy rinyálnék 😊 . 38f
2017. okt. 13. 07:53
 22/26 anonim ***** válasza:

"Szóval, legyen szíves, írjon az a férfi, aki úgy érzi, sármos, jóképű, jó kiállású, sportos, más szóval, jó pasi, de mégsem talál párt magának. "

aki ilyen, az nem jön ide. kb mintha 1 hajléktalan szállón kérdeznéd, van-e ott milliárdos.

2017. okt. 13. 09:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes körülnézni azokon a hajléktalanszállókon, mert az én példám alapján csak megfordul ott néhány milliárdos is.. :)

(185+ centi magas vagyok, 90 kg sportos, izmos testalkatú, igényesen öltözködöm, az arcom is teljesen vállalható.)

2017. okt. 13. 10:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Én kisfiúsan helyes vagyok, de már nem érdekel ez az egész kapcsolatos mizéria.
2017. okt. 13. 10:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Aki a nők szerint "helyes, sármos, jóképű, sportos férfi", az találni fog, vagy már talált is párt. Nincs az a nő, aki az alapján döntené ezt el, hogy én milyennek látom magam (maximum arról kap némi infót, hogy mennyire egészséges az önértékelésem).
2017. okt. 13. 11:16
 26/26 anonim ***** válasza:
igazad van előző.
2017. okt. 13. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!