Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek helyes, sármos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek helyes, sármos, jóképű, sportos férfi, aki mégsem talál párt magának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Főként a férfiakhoz szól a kérdésem.

Annyi rinyálós választ olvasni, hogy a nők mekkora semmik, mit hisznek, mennyit érnek, míg szegény férfiak.

Szeretném kideríteni, hogy az ezen az oldalon kommentelő férfiak hogyan néznek ki.

Most kimondottan a külső érdekel, a belsőt itt talán könnyebb szűrni.

Szóval, legyen szíves, írjon az a férfi, aki úgy érzi, sármos, jóképű, jó kiállású, sportos, más szóval, jó pasi, de mégsem talál párt magának.

Nem vitát szeretnék indítani, szimplán nagyon érdekel, hogy okkal írja egy részetek ezt a sok negatív, lekicsinylő gondolatot rólunk, nőkről, vagy csak alaptalanul írtok.

Fiatal nő

2017. okt. 12. 21:36
1 2 3
 11/26 A legrosszabb ***** válasza:
Nem tekintem magamat sem helyesnek, sem sármosnak, sem jóképűnek, sem sportosnak. Lassan három éve heti három edzés fix, mert jól akarom érezni magam a bőrömben, s nem akarok kifulladni két emelet lépcső után a melóhelyen, ezzel párhuzamosan testalkat fejlődés, vállasodás, s így több női tekintet, pillantás, mosoly, kezdeményezés... amiket eddig soha nem tapasztaltam, mert nem voltam etalonhoz közelítő. Csak éppen erre én nem vagyok vevő. Ha évekkel ezelőtt egy kis nyomi retekként senki figyelmét nem keltettem fel, akkor deltásabb testalkattal, kopasz fejjel, s szakállal se legyek érdekes senki számára. (34/F)
2017. okt. 12. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Rám nagyjából igazak a leírtak, de nem értem, hogy ez miben segít neked bármit kideríteni.
2017. okt. 12. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
itt vagyok, csak a nők nem látják milyen helyes vagyok:d
2017. okt. 12. 22:17
 14/26 anonim ***** válasza:
13 helyes vagy ne izgulj nem melegként csak kedvességbōl mondom én spec tök àtlagos vagyok de mivel szexi akarok lenni àltalàban annak tekintem magam
2017. okt. 12. 22:23
 15/26 A kérdező kommentje:

A férfiak írják, hogy mi nők, ugyan mit is hiszünk magunkról.

Kíváncsi vagyok az itteni urakra. Aki privátot küldött, vagy választ írt, és ezekben valóban arra utalt, hogy külsőre jóképű, jól összerakott, nagy valószínűséggel el van szállva.

Gyakorin manapság szinte csak a rinyálás megy, hogy jaj, csúnya vagyok, senkinek nem kellek, vagy a semmirekellő nők.

Az eddigi visszajelzések alapján úgy gondolom, nem a nőkkel van baj.

Legtöbbeteknek hatalmas elvárásai vannak, de ezek felét nem tudjátok nyújtani.

És ezt mi alapján írom? A sármos, jóképű nálatok teljesen más, mint az átlag nőknél. Hangsúlyozom, átlag!

2017. okt. 12. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
A bajod hogy nagyon a szavakat figyeled ahelyett hogy miért irjàk én nem szoktam panaszkodni max irni hogy mennyire szar nekem hàt ja nem könnyű néha de jól irod ez csak rinya de tudom ha nem rinyàl az ember akkor leszarjàk
2017. okt. 12. 22:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Jóképűnek mondanak, sportolok rendszeresen, voltak már barátnőim, de egy ideje nincs senkim. Nem keresek görcsösen nőt, idiótákkal nem szeretnék járni. Értelmes meg kevés van, aki meg még szabad is, az kb. nullához konvergál.
2017. okt. 12. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem,jó kiállású és sportos vagyok.. a jóképűséget nem én döntöm el, de annak mondanak (nincs semmi bőr illetve egyéb hiba az arcomon,igényes,ápolt vagyok)..a sármosságot nem tudom, talán az majd a korral később kialakul :) egyébként én nem tartozom az itteni nőgyülölők táborába, és nem azért nem találok magamnak senkit mert valami hibám lenne (hacsak nem a belsőmmel),hanem mert én nem keresek éppen senkit..nagy különbség szerintem..
2017. okt. 12. 23:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok túl jóképű,inkább átlagos, viszont úgy gondolom vannak olyan tulajdonságaim amik nagyon sok férfiben nincsenek meg, és talán ezek imponálnak néhány nőnek.

Egy a problémám ,introvertált vagyok, és borzasztó nehezen nyílok meg , nehezen ismerkedem. Ezért vagyok még egyedül, és nem a kinézetem miatt vagy a pénztárcám miatt amit itt szoktak a férfiak harsogni....

Egyszerűen nincs szerencsém, és ezért nem is okolom a nőket.

F35

2017. okt. 13. 01:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Én inkább kerülöm a nőket, mert úgy sem én kellek nekik.
2017. okt. 13. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!