Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a nők az alatt amikor azt mondják egy férfire hogy az bunkó?
Vagy ennek valami kombinációja:
- Bunkó állat
- Agresszív bunkó
- Bunkó paraszt
- Aberrált bunkó
- Legalja bunkó
- Bunkó tahó
- Ősbunkó
- Bunkó proli
Jól értem, hogy a bunkó azt a férfit jelenti sok ember számára, aki a hozzá mer szólni egy nőhöz és nem valami anyámasszony katonája ?
Egy vicc' ugrott be hirtelen a kèrdèst olvasva....
A skót menyasszonya idegesen kifakad magából:
- Nem bírom tovább ! -Elegem van a garasoskodásodból...-Itt van a gyűrű visszaadom vége!
Mire a skót:
-Jó, jó ...-De hol van a szép díszdoboza amiben adtam? ...
Egyébként kevesebb a konkrét "bunkó" mint a bunkózós' férfi -de írhatnék embert is mert nőben is akad jócskán...
Tehát azt tapasztalom,hogy az egyes emberek akiket többen bunkóknak tartanak a környezetemben,de velem normálisak,az ilyen emberek csak "véleményezettek" én nem ragasztom rájuk ezt a címkét...
Ténylegesen bunkó emberekkel meg én is tudok olyan finoman BUNKÓ' lenni,hogy többé nem keresik a társaságom.
Ez úgy "működik" mint a tükör...-ha a nyelvedet öltöd -az kandikál vissza.
Azt azért hozzá kell tegyem a mondanivalómhoz,hogy aki bántja a gyengébbet,gúnyol vagy megaláz másokat az menthetetnül bunkó!
-Bármilyen kedves vagy előzékemy felém...
Az "anyämasszony katonája" nem egyenesen arányos a bunkósággal!
Sőt az ilyesmi harsányabb és észrevehetőbb.
Az, hogy melyik férfit tartanak bunkónak/parasztnak/beképzeltnek elsősorban azon múlik, hogy néz ki az adott férfi. Tehát az számít bunkónak, akinek az arrogáns stílusát a vonzó külső hiányában nem nézik el.
Az meg, hogy a nő kifejezetten vonzódnának a velük bunkó mód viselkedő férfiakkal, ebben a formában nem igaz. Arról van szó, hogy annyira ritka az a férfi, aki külsőre vonzó a nők számára, hogy ezeknek a férfiaknak gyakorlatilag bármit kénytelenek elnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!