Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 alatt miért mondják hogy nem lehet szép barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Miért baj az ha a férfi alacsonyabb a nőnél, ha amúgy a férfiasságával semmi gond nincs??2017. okt. 3. 19:10
1/11 anonim 

válasza:

Nem baj ha alacsonyabb, bár nekem kissé fura lenne, de ha ugyanolyan magas mint én az már jó,vagy magasabb. 170cm vagyok
4/11 anonim 

válasza:

Mert idiota erzes kezen fogva setalni egy alacsonyabb sraccal. De tele van a vilag 150-170 centis lanyokkal, tehat 170 centis ferfi is boven talal alacsonyabb baratnot.
5/11 anonim 

válasza:

#3 :))
Kérdező:nem hiszem,hogy gond lenne ha alacsonyabb,láttam már ilyen párokat.
6/11 anonim 

válasza:

Haverom 165 centi, szegény családból származik, nincs kocsija, jelenleg még csóró de okos, tanul, intelligens, ad magára. mindig is szép barátnői voltak.
Ja és utólag kiderült, hogy anno gimiben a legtöbb csaj őt tartotta a legjobb pasinak ott a suliban :D túl van misztifikálva ez a magasság dolog.
7/11 anonim 

válasza:

Miért, nincsenek szép 160 magas nők?
8/11 anonim 

válasza:

#4 nagyon sok pár nem idióta érzésként éli meg - nap, mint nap látni ilyen párokat.
Kérdező,
Az őnbecsülésed alacsony. Azt viszont (teljesen jogosan) nem tolerálják a nők.
9/11 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy ezt ki mondja... :) Én 168 vagyok mégse aggódok ilyenek miatt. Rengeteg lány van ebben a magasságban vagy 165 körül. Nem értem miért kell egyáltalán magasabbnak lennie 170 centivel:D
10/11 anonim 

válasza:

160-175 cm ig pasik, akik alacsonynak tartjátok magatokat, végre rájöhetnétek hogy nem a magasságotok miatt nem találtok párt, vagy utasítanak vissza titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!