Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebbek, akiknek még nem volt kapcsolatuk: ha visszapörgethetnétek az idő kerekét, min változtatnátok?
Tegyük fel, visszamehetnétek az időben a középiskolás korszakba, amikor a legtöbben behatóbban kezdenek ismerkedni az ellenkező nemmel.
Lenne valami, amit másképp csinálnátok, vagy azt valljátok, mindennek megvan a miértje, és okkal alakult úgy, hogy mostanáig sem sikerült kapcsolatot kialakítanotok? Hogy látjátok ezt?
Na egy sorstárs barátom :)
Figyi nincs még veszve semmi!
Szakmámból én "szerencsére" kb 23 évesen ábrándultam ki, és erőt vettem, sikerült egy teljesen más irányt venni egy mérnöki egyetemen. Na ez legalább összejött, első állásom második pozíció (gyakornokként 160 nettó, nem túl sok..), nemsokára eldől mennyiért vesznek fel rendesen, de jók a kilátások és a mérnök-IT vonal nagyon keresett, érdekes is amit csinálok...mert nem teljesen kockulás és sok a lány. Viszont semmit se tudtam félretenni kb, saját autó, kis lakás teljesen reménytelen még pár évig.
Amin változtatni akarok 30 után,
Az új fizumból direkt elkülönítek egy adott összeget, amit többek között utazásra fogok költeni. Alig voltam valahol, és egyedül be akarok járni egy csomó helyet a világban. Ez nekem a bajom, hogy sohasem mertem kilépni a komfortzónámból. Utálok kimozdulni, utazni... Azt látom, hogy azok az ismerőseim akik sokat láttak már a világból, sokkal nyitottabbak, sok sztorit és élményt mesélhetnek amit imádnak a nők.
Mondjuk ezzel sohasem volt gondom, én simán érdekes embernek számítok, sok kalanddal, van mit mesélni. Csak szorongóként, erős introvertáltként nehéz megtartani a nőket. Túl sok nekem egy kapcsolat gyakran, túl intim. Ennyi idő után úgy vélem egyedül sokkal királyabb és szabadabb. Túl önálló lettem, és ezen akarok változtatni. Mernem kell beengedni egy nőt az életembe, és mernem kell kezdeményezni. Igen is király vagyok, jó állásom van, jó kilátásaim, sok barátom, humorom is van.
Egyszerűen csak nem élek a lehetőségek miriádjával.
...és hogy miért? Mert egyszerűbb hazamenni filmetnézni pizsamában, kényelmesebb otthon lenni, mint kimozdulni. Hétvégén jobban szeretek aludni, mint bármilyen program. Ha nagyritkán elmegyek barátokkal, akkor meg a piától várok bátorságot, amitől általában visszataszító fosgőte részeg leszek, és másnap széthányom a wct.
Aztán megfogadom soha többé nem megyek buliba és nem iszok... fél évig :D
Józanul meg nem bírom nézni, ahogy a barátaim lazán sörözgetve leülnek lányokkal dumálni.
Legutóbb valahogy leültem én is, és nem koptatott a csaj, tökjól eldumáltunk... de úgy éreztem idős vagyok hozzá. És nem mertem kezdeményezni többet.
Aztán elmegy a kedvem az egésztől, és halálba dolgozom magamat inkább, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom.
Egy dolgot viszont kipróbálok, a Tindert. Cimbik folyton randiznak csajokkal onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!