Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással találkozik, de mégis nekem írogat. Akkor minek?
Én is simán randizok egyszerre, egy időszakban 2-3 lánnyal, beszélgetek 5-6 lánnyal. Olyan is van, hogy csókolózós időszakban vagyunk 2-3-mal, de még szex előtt.
Mert rövid az élet.
Mert két jó csaj közül nem tudom melyikkel jönnénk ki jobban és ezért mindkettővel el kell menni minél tovább.
Mert a szerelem nem első látásra alakul ki, hanem pár hét-hónap után.
Sajnos régen egyszerre csak egy emberrel ismerkedtem. Szerintem rengeteg lehetőségről maradtam le emiatt sajnos. Na ezért csinálom így.
#1 ez egy ideig működik, de utána rájössz, hogy egyikkel sem fog elmélyülni a dolog, és végül ott vagy, hogy mindig van újabb és újabb, de egyik mellett sem maradsz meg. Én 1 évig így pasiztam, egyikből sem lett kapcsolat, mert mindig volt 5 másik is, nem tudtam egyik mellett sem dönteni...ezért most már csak 1-re koncentrálok, ha valaki első randin szimpi, akkor nem beszélgetek mással. Hagyok időt, hogy kialakuljanak az érzések. Ha mégsem jövünk össze, akkor sem veszítettem semmit, mert 5 perc alatt lehet új jelöltet találni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!