Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy jóval több férfi nem fogja megtalálni
a társát mint nő?
Figyelt kérdés
Azt látom hogy sokszor még egy duci butább nő is ha nem könnyen de előbb utóbb talál társat magának de egy férfi sokszor Hosszú ideig talán élete végéig egyedül lesz ugyanis rengeteg olyan férfit ismerek akik valami miatt nem kell egy szerelem a nőknek a félénk tutyi mutyi férfiatlan nagyon elhízott vagy valószínűleg nem fogod megtalálni a társad.
Mert én egy eléggé elhízott férfi vagyok aki nem mer nem akar kezdeményezni most meg én nem fogom megtalálni a társam de ismerek hozzám hasonló nőket akik előbb utóbb megtalálják a párjukat
2017. okt. 8. 09:08
2/15 anonim válasza:
Nem opció hogy lefogyj?
Komolyan kérdezem, nem bunkóskodásból. Ha nem betegség indokolja (és általában nem az), akkor szedd össze magad, és fogyj le. A saját érdekedben is.
2017. okt. 8. 09:12
3/15 anonim válasza:
De magyarázd már el, ez logikailag hogy lehetséges. Azok a nők nem férfiakkal jönnek össze? Azt meg ne próbáld bemesélni, hogy az, hogy egy pasinak több nője is van, tömeges jelenség... Még akkor sem, ha a nő nem tud a másik nőről.
2017. okt. 8. 09:13
4/15 A kérdező kommentje:
2. Sok nő se fogy le mégis megtalálja a társát
2017. okt. 8. 09:14
5/15 anonim válasza:
Mivel kb. Annyi ferfi van, mint no, mar a kerdesed seem lehet igaz, igy valaszolni since mire.
2017. okt. 8. 09:19
6/15 anonim válasza:
Azért, mert a fiatalabb korosztályban jóval több a férfi, mint a nő. Később, idős korban fordul meg az arány, mert a nők tovább élnek.
2017. okt. 8. 09:23
7/15 anonim válasza:
Őszintén? Én azt látom, hogy a ducibb nők azért odafigyelnek magukra többnyire, nem igénytelenek feltétlenül. Míg az elhízott férfiak nagy többsége baromi igénytelen. Úgy vannak vele, hogy "áhh úgy se kellek senkinek, minek adjak magamra?"
Plusz több férfi van, aki a ducibb alkatot kedveli mint hasonló nő.
De egyébként a nők nagy része már egyre jobban elfogadja és szereti magát úgy ahogy van. Sok könyv/weboldal/híresség van, akik ezeknek a nőknek segítenek elfogadni a testüket. Aki pedig szereti magát, magabiztos annak ez kijön a kisugárzásán is, ami pedig baromi vonzó. Az önbizalomhiánynál kevés taszítóbb dolog van.
2017. okt. 8. 09:32
8/15 anonim válasza:
A fiatal illetve közép korosztályban valóban több férfi van mint nő, ez tény (hivatalos KSH adat, bárki számára ellenőrizhető). Viszont önmagában ez nem indok a jelenségre, a probléma szerintem többrétű. Elméletileg ha minden 18-45 közötti nő találna magának társat (férfit, a saját korosztályából), akkor is maradna 74250 férfi szabadon. Ez viszont nem pontos így, hiszen nem minden nő fog párt találni, mindkét nem tagjai között vannak melegek, sőt olyan nő is lesz, aki 45-nél idősebb férfival jön össze. Ráadásul mindkét nem tagjai között vannak olyanok is, akik több vasat tartanak a tűzbe.
2017. okt. 8. 10:58
9/15 anonim válasza:
"Azért, mert a fiatalabb korosztályban jóval több a férfi, mint a nő"
#9: Igen, abban igazad van, hogy elenyészőnek tűnik az eltérés, hiszen csak pár %-nyi. Viszont ahogy a 8-as hozzászólásomban írtam, ez a 18-45 közötti lakosságnál 74250 plusz férfit jelent. Csak a szemléltetés kedvéért Szombathely utolsó hivatalosan becsült lakossága 76857 fő ( [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!