Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy ekkora az aránytalanság van a nemek között az internetes ismerkedés során?
Nem néztem meg ezt a szánalmasnak ígérkező videót, de szerintem azért, mert a nőknek van annyi tartása hogy nem regisztrálnak oda. 2, azért egy nő könnyebben talál magának párt, akár dugópajtit is, ez sajnos tény, és tényleg sajnálom is emiatt az átlagos v az alatti fiúkat...
3, ők nem olyan hülyék hogy regisztráljanak ha félre akarnak kúrni, az ok pedig a 2-es pontban látható :D
Egyébként lehet, hogy ez csak felénk van így, de én azt látom, hogy több a befelé forduló, félénk, antiszociális férfi mint nő. Ők pedig nyilván nem tudnak élőben ismerkedni, ezért választják az internetet.
Illetve kevesebb nőtől hallom azt is, hogy ő már 2 hete nem szexelt, és most azonnal kell valaki, aki megdugja. Míg férfiaknál ez gyakori téma. Én is azt mondanám, hogy több az "elvárásunk". Persze vannak nők, akik csak szexuális partnert keresnek (amivel nincs semmi baj), de egy normális nő megválogatja a szexuális partnereit is. Nem csak annyi igénye van, hogy legyen farka az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!