Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos a nőknek a panaszkodása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a nőknek a panaszkodása szerintetek hogy interneten nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nő panaszkodik hogy nagyon nehéz az ismerkedés interneten. Mert lehet hogy naponta 100 ember ír rá, de mind szexet akarnak csak, vagy eltűnnek, vagy valami komoly agyi defektjük van. Vajon egy nőnek ugyanolyan nehéz lehet az ismerkedés mint pasiknak?
2017. okt. 6. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tehát minden férfi buzeráns, aki nem ugrik fejest az összes pinába, ami elé tárul..

Fuck logic...

2017. okt. 6. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
11-es nem egyből az elsőbe ,de ha van napi 50-100 és egyik se jó neki akkor bizony esélyes hogy búza a drága..Válogatós faxnak kutya s eggében a helye.
2017. okt. 6. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A válaszoló is azt írta, hogy nem tudja komolyan venni ezeket.

Vagyis ha valakinek komolyak a szándékai, abba nem fér bele a pinaküldözgetős nő.

Na pont ezért van a panaszkodás a női részről is, hogy valszeg aki a fa$zát tolja a másik arcába, az nem komoly párkapcsolat céljából társkeresőzik.

Úgyhogy ez nem a válogatásról szól, hogy senki nem jó...

2017. okt. 6. 17:27
 14/17 Költőnő? ***** válasza:
Vagy ott a másik véglet, aki nem ért a szép szóból. Elég egy normális hangvételű válasz és már születendő gyermekei anyját látja a másikban. És egy nap 5 üzenetet ír h mizu. Csak gondoltam rád írok. Milyen napod van. Gyönyörű vagy. És ezek így egymás után. Nemáár.
2017. okt. 6. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért ne essünk túlzásokba mert a nőknek a társkeresőn nem napi 100 fa xt küldenek képen ,csak van 1-2 ilyen is. Nyilván ezeknek is megvan a felvevő bázisuk ,vagy ők mutogatós bácsik és a parkban ballonkabátban végzett tevékenység már kiment a divatból ,és a neten élik ki a hülyeségüket..De többség normál érdeklődő levelet kap és azokra se válaszol semmit, mert várja az álomherceget vagy csak szórakozásból regisztrál egót növelni .

Ha átfordítjuk ezt férfira akkor ha kapna akár csak napi 1db normál érdeklődést nőktől ,(nem kell óda: egy "szia szimpatikus vagy ,megismernélek,beszélgessünk")szöveg is bőven megteszi ,egész biztos hogy örülne mint majom a farkának és elkezdene nekik visszaírni és nagyon hamar találkozóra is fordulna a dolog.

Szóval a nők egyáltalán nem jogosan panaszkodnak ,mivel facér férfiből Dunát lehet rekeszteni ..hanem annyira végtelenül magasan van a legegyszerűbb átlag nőnek is a léc ,hogy az kb megugorhatatlan átlag halandónak.

2017. okt. 7. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Az előző exemre meg az azelőttire is én írtam rá elsőre. (Nőként...) Meg azon kívül is volt, akikre ráírtam, csak épp a válasz max a "látta" jelzés volt.

Az utolsó társkeresős időszakomban pont ezek miatt már nem írkáltam rá senkire...

2017. okt. 7. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon furcsállom, mert én nem tapasztaltam ilyet,akkor te egy nagyon ritka madár vagy.Én el se tudnám képzelni hogy nem írok vissza ha egy nő rámírna társkeresőn,(hacsak nem lerí a képről hogy hamis az egész és átverés) de ilyen csoda még nem történt hogy írnának, szóval... :D
2017. okt. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!