Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a nőknek a panaszkodása szerintetek hogy interneten nem lehet ismerkedni?
Tehát minden férfi buzeráns, aki nem ugrik fejest az összes pinába, ami elé tárul..
Fuck logic...
A válaszoló is azt írta, hogy nem tudja komolyan venni ezeket.
Vagyis ha valakinek komolyak a szándékai, abba nem fér bele a pinaküldözgetős nő.
Na pont ezért van a panaszkodás a női részről is, hogy valszeg aki a fa$zát tolja a másik arcába, az nem komoly párkapcsolat céljából társkeresőzik.
Úgyhogy ez nem a válogatásról szól, hogy senki nem jó...
Azért ne essünk túlzásokba mert a nőknek a társkeresőn nem napi 100 fa xt küldenek képen ,csak van 1-2 ilyen is. Nyilván ezeknek is megvan a felvevő bázisuk ,vagy ők mutogatós bácsik és a parkban ballonkabátban végzett tevékenység már kiment a divatból ,és a neten élik ki a hülyeségüket..De többség normál érdeklődő levelet kap és azokra se válaszol semmit, mert várja az álomherceget vagy csak szórakozásból regisztrál egót növelni .
Ha átfordítjuk ezt férfira akkor ha kapna akár csak napi 1db normál érdeklődést nőktől ,(nem kell óda: egy "szia szimpatikus vagy ,megismernélek,beszélgessünk")szöveg is bőven megteszi ,egész biztos hogy örülne mint majom a farkának és elkezdene nekik visszaírni és nagyon hamar találkozóra is fordulna a dolog.
Szóval a nők egyáltalán nem jogosan panaszkodnak ,mivel facér férfiből Dunát lehet rekeszteni ..hanem annyira végtelenül magasan van a legegyszerűbb átlag nőnek is a léc ,hogy az kb megugorhatatlan átlag halandónak.
Utolsó:
Az előző exemre meg az azelőttire is én írtam rá elsőre. (Nőként...) Meg azon kívül is volt, akikre ráírtam, csak épp a válasz max a "látta" jelzés volt.
Az utolsó társkeresős időszakomban pont ezek miatt már nem írkáltam rá senkire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!