Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt a többség?
Figyelt kérdés
Miért mondja egy csomó lány azt,hogy "nem számít mennyire vagy kigyúrva", "nem számít,hogy milyen a stílusod" "a belső a legfontosabb" stb stb...
De ennek ellenére mégis csak a kigyúrt,jó stílusú srácokkal létesítenek kapcsolatot...
2017. okt. 5. 15:19
11/14 anonim válasza:
.... Nem az baj hogy nem vagy kigyurva. Hanem az, hogy nincs:
- stilusod
- dumad
- humorod
- .... eeeeeeesssss latvanyosan szenvedsz a csajhianytol.
Koszonom a tapsot!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ;)
Utolsó válaszoló,igen lehet igazad van :)
2017. okt. 5. 16:48
13/14 anonim válasza:
Én soha nem mondtam, vagy hallottam bárkit olyat mondani, hogy "CSAK a belső számít".
Belső is, külső is.
14/14 anonim válasza:
A külső az, ami megfog, a belső az, ami megtart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!