Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a "macsó" vonz? Nem a jóképűek táborába tartozik, de van benne valami számomra ellenállhatatlan.
Természtesen rendkívül humoros,jó dumás lehengerlő mosolya van, figyelmes és kedves is tud lenni.
Átlátok rajta, tudom mire megy ki a játék,lényeg a szex.
Tudom, nekem ez nem elég, én nem csak erre vágyom. Viszont tőle ennél többet nem kaphatnék. Mégis, mint a mágnes úgy vonz, ha csak megpillantom.
Nem tartom magam hülye libának, de kívülről nézve a dolgot ez tényleg olyan érthetetlen....
Volt már ilyen mással is? Hogy lépett túl rajta?
Oszinten szolva nem csodalkozom, hogy megfogott... A sok mulya, pesszimista srachoz kepest, akik ket ertelmes mondatot nem tudnak kinyogni, egy ilyen emberre orom ranezni is.
Igazabol ha lerendezed ezt magadban es megprobalod kizarni az erzeseidet, akkor meg jol is jarhatsz, ellenkezo esetben ha ezt nem tudod megoldani, felesleges bonyolitanod az eleted.
Mert szavakban minden nő utálja a macsókat, de valahogy mégis mindig van csajuk, akár több is.
Női logika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!