Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent ha egy csaj ezt írja magáról? , , És el kell mondjam, hogy nem vagyok a szia -tól az ágyig típus. "
Figyelt kérdés
Azt hogy nem könnyűvérű?2017. okt. 3. 21:10
1/16 anonim válasza:
Ha már mondani kell, az nem a legjobb...
2/16 anonim válasza:
Hello-tól a kanapéig típus lehet csak. Ezen mit nem lehet érteni? :D
3/16 anonim válasza:
Vagy egy 'csától a diszkóbudiig' típus. A kis türelmetlen...
4/16 anonim válasza:
#2 es nevét próbálja emlegetni :D.
31/f
5/16 anonim válasza:
Jah, ezek a híres "én nem olyan lány vagyok" lányok akik utána ezerrel tolják fel a bulizós képeiket ahol egyik srác a nyakánál karolja át, a másik meg a fenekénél.
Azt jelenti, hogy vagy fenn akarja tartani a látszatot mert szeretne egy kis hízelgést, hogy önigazolást kapjon vagy pedig csak hízelgést szeretne, de amúgy egyáltalán nem akar semmit. Bármelyik is, normális nő nem irkál ilyet magáról véletlenül.
7/16 anonim válasza:
Ez olyan, mintha valaki azt írná magáról, hogy "én nem vagyok negatív ember". Lehet, hogy tényleg nem az, de egy ilyen kijelentéssel mégis negatív benyomást kelt. Ugyanez a helyzet ezzel a szőveggel is: ha egy lánynak ezt külön ki kell írnia magáról, azzal pont ellenkező hatást ér el, inkább azt gondolom, hogy de, ő nagyon is szia-tól az ágyig típus :D
8/16 A legrosszabb válasza:
Villantasz neki egy köteg húszezrest, hazaviszed a Bugattiddal, máris borul a "papírformájuk". Retek az összes.
9/16 anonim válasza:
Az ellenkezőjét jelenti.
Ha nem lenne az, akkor fel sem kéne merülne benne, hogy ezt külön ki kell hangsúlyozni.
10/16 anonim válasza:
- és el kell MÓDJAM, nem vagyok a sziától-zágyik tipús.
Értékeld, amit mondott.
- Persze, nem tűnsz Ó-JANAK. (ne érezze a szarkazmust)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!