Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul? Hagyjam szerintetek is a pasit?
Figyelt kérdés
Van egy férfi a melóhelyen ,aki nekem tetszik. Eddig azt hittem ,hogy én is neki. De kértem valamiben a segítségét,és azt mondta,hogy nem ér rá meg stb ne haragudjak. Bezzeg én mindig segítettem neki,mindig hozzám jött,ha neki kellett valami. Szerintetek már nem is érdeklem,hagyjam a francba? Szerintetek most utál?2017. okt. 3. 16:18
1/19 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Hát ne szórakozzon veled . Ne hagYd . Meg a fenekét se töröld ki .
3/19 A kérdező kommentje:
De odament meg nem ezt mutatja
2017. okt. 3. 16:20
4/19 anonim válasza:
Az nem merult fel benned, hogy esetleg dolgozott es tenyleg nem ert ra, mert hataridore kellett valamit epp befejeznie?
5/19 A kérdező kommentje:
Nem,mert tudom hogy szabadnapos
2017. okt. 3. 16:30
6/19 anonim válasza:
Akinek szólok és ugrik segíteni, azzal én is kedves vagyok.
7/19 A kérdező kommentje:
De most már lesheti ,hogy én bármit is megcsinálok neki. Azt várhatja,ja és nem 1órás munkáról lett volna szó,hanem kb 5-10percébe tellett volna neki az egész.
2017. okt. 3. 16:34
8/19 anonim válasza:
Hát bazzeg ne haragudj, de szabadnapomon én is letojnám, ha akármelyik munkatársam hívogatna vmi mondvacsinált baromsággal, "segítségkérés"- műcímszó alatt...
Legközelebb munkaidőben menj oda valami kamudologgal, akkor valszeg készségesebb lesz.
9/19 anonim válasza:
Ha szabadnapos volt, akkor ne haragudj, de miért ő kéne megoldja a munkahelyi problémád?
Valószínűleg pihenni szeretett volna, és nem a munkán agyalni.
10/19 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Szegény csávót hosszútávon kicsinálnád, tuti felakasztaná magát.. keress mást. Loll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!