Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltam lejjebb adom az igényeimet, és most már duci lányoknál is bepróbálkozom. Szerintetek több esélyem lesz, mint a vékony, sportos csajoknál?

Figyelt kérdés
Magam sportos testalkatú vagyok, és mindig is a sportos lányok tetszettek. Volt is ilyen barátnőm régebben, de újabban nem jön össze valamiért. Gondoltam megpróbálok akkor a kicsit ducibbaknál kezdeményezni. Szerintetek mekkora esélyem lehet? Összejönne egy duci lány egy sportos fickóval, mert neki se könnyű ismerkedni, és végre ránéz valaki? Mit gondoltok?

2017. okt. 2. 22:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

Hiába nem mondja ki ezeket ismerkedéskor, mert aki ilyen jellem az előjön abból, ahogy beszél, ahogy viselkedik. A gondolkodása jön ki a szájából, és ezt lehet látni. A válasz: az önbizalomhiányos nőknél bejöhetsz, a többinél nem. Lehet hogy igazad van annyiban, hogy a duci lányok között több az önbizalomhiányos, tehát elvileg nagyobb esélyed lesz.

És hadd reflektáljak arra aki azt a példát hozta fel hogy "add lejjebb az igényeidet": én ezt csak akkor szoktam mondani ha valakinek elszállt igényei vannak. De őszintén: olyannal miért jönne össze bárki akihez nem vonzódik, akibe nem tud beleszeretni? Csak, hogy legyen egy nő, bármilyen nő és kész? Ha amúgy is bejönnek neki a duci csajok akkor szó sincs igények leadásáról, de ha nem, és tartok tőle, hogy nem (végre rájuk néz valaki) akkor meg mekkora surmóság áltatni valakit, hogy akar így harmonikus kapcsolatot? Ja, sehogy, csak lukat akar, és kéne köré egy nő is. Szánalmas.

2017. okt. 3. 09:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik neked a lány, fölösleges próbálkoznod nála... akkor add le az igényeidet, ha fölös sallang, és azért próbálkoztál csak sportosaknál, mert ciki a ducival, kinéznek a haverok, anyu-apu azt mondta... szóval ha éreznél vonzalmat egy duci lány iránt.

Duci és duci lány között is van különbség, önbizalomtól függ. Nálam anno lehet, lett volna esélyed, ha amúgy személyiségre is szimpatikusnak talállak, mert nem nagyon érdeklődött utánam senki egy jó ideig, mert full önbizalomhiányos voltam (pedig akkor nem voltam kövér, mint most, betegség miatt, hanem tényleg csak duci... melles-segges testalkat, amihez 1-2 pluszkiló pocakon rájött). De aki magabiztos, az nem fog csak azért összejönni veled, mert izmos vagy... mert nekik olyan a kisugárzásuk, hogy találnak maguknak vkit.

2017. okt. 3. 12:46
 23/24 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen mentalitással ha fizetnének SEM kellenél, pedig sportos, vékony lány vagyok.

Hiába vagy magas, jóképű, etc, ha amúgy beképzelt farok is mellette.

Más: csak addig kellene úgyis a duci, míg nem találsz valaki edzettet, aztán ki is dobod őt. Szerinted ez fair?

2017. okt. 3. 14:32
 24/24 anonim válasza:
90%

Szerintem az a duci lány adja lejjebb az igényeit, aki veled szóbaáll!!!

Hogy veszed a bátorságot, hogy bárkit, aki duci alacsonyabb értékre sorolj, mint a nem ducikat?!

Vedd tudomásul, te kretén, hogy a ducik is egyenrangúak bármelyik nem ducival, vagy kövérrel!

Neked az agyaddal van baj, másnak az alkatával, de senki sem kevesebb a másiknál!

Oké?!

2017. okt. 3. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!