Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltam lejjebb adom az igényeimet, és most már duci lányoknál is bepróbálkozom. Szerintetek több esélyem lesz, mint a vékony, sportos csajoknál?
Röviden, az általad preferált rideg, "húspiaci" tények: Nagyobb választék = több esély. Még csak matek érettségi se kell, hogy ezt megállapítsd.
Hosszan, erkölcscsősz kén_, aki elmondja a gondolatait a kérdésed alapján: Kicsit felszínes vagy a kérdésed alapján. Őszintén szólva én az alacsony, elesett lánykákat szerettem régebben, aztán azóta ez változott. Most már nem nagyon van ideálom. Az első nagy, komoly szerelmem ducinak számított, ami alapjáraton nem az esetem, mégis azonnal hatással volt rám. Ránéztem, és olyan kisugárzása, mosolya, kacagása és tekintete volt, amitől úgy beindultam, mint előtte soha senkitől. Teljesen elbűvölt. Ez később se változott. Lehet nem úgy kéne tekinteni a csajszikra, mint ha húsboltba lennének felakasztva, hanem ugyanolyan emberekként, mint amilyen te vagy. Ha te soha nem tudnál összejönni egy duci lánnyal, szíved joga, de azért rájuk hajtani, mert "hát a többinek nem kellenek", nem több, mint érzéketlen, tapló viselkedés. Gerinces ember nem csinál ilyet.
Ha pedig a kérdésedet nézzük, és jól értelmezem, te vagy az a srác, akire nem néznek rá. Szerintem azok a csajok, akik ducik, és fejben/lélekben rendben vannak, azok köszönik szépen, megvannak a te "nagylelkűséged" nélkül is.
No offense, nem személyeskedésből írtam, mielőtt még te is rám sütnéd ezt. Ez a véleményem, nem több.
21/F
11:
De nem érted hogy egy konkrét kérdéshez segítséget, választ kért?
Erre senki nem ad választ, hanem mindenki a saját véleményét szajkózza, ami egyáltalán nem segít neki. Ez nem egy véleménymondó oldal.
Neked milyen az, ha megkérdezed hogy "Mikor vigyem a kutyám állatorvoshoz ellenőrzésre?", erre a válasz az hogy "Hülye vagy, hogy van kutyád."
Mert az itteni válaszok többsége is kb ilyen. Nem segítő. Nem hasznos.
Hülye kérdésre hülye válasz, annyi. Meg lehet nézni a normális kérdéseket, ott nem trollkodunk. De hogy adsz tanácsot valakinek, akivel alapból komoly gondok vannak, és pont azzal nem segítesz neki, hogyha "rendes" választ adsz a kérdésére, mert álomvilágba ringatod.
Mondok akkor én is egy példát: Megkérdezi valaki, hogy "A kutyám vért hány mert megvertem, vigyem állatorvoshoz?" Erre te leírod neki, hogy "Jajj nyugi csak belső vérzése van, legközelebb figyelj jobban mikor agyonvered."
#13:
Én ezt máshogy látom. Tegyük fel van A személy. A megkérdezi az oldalon, hogy "ha Peti azt mondta, hogy szeret, megd*gott, ám azóta 1 hónapja nem keres. Attól még szeret?", és B személy erre azt mondja "Nem.", az hova vezet? Megtette az általad elvártat? Igen, válaszolt, és valószínűleg hasznosat is.
Szerintem ez nem csak erről szól, hanem az is benne lehet a válaszban, hogy B személy hogy látja azt a helyzetet, amiben A segítséget/tanácsot kért. Miért? Mert ha az embert nem érnék ilyen ingerek, akkor nem feltétlenül tudna elgondolkodni a saját tettein, gondolkodásán. Legalábbis biztos nem mindenki. Persze lelehet úgy élni egy életet, hogy az ember nem kérdőjelezi meg magát. Berkinek - nem, sajnos nem a tornászra gondolok - is bejött. Nem kell az embernek megváltoznia, de az ha elgondolkodik, és más szemszögéből is látja saját történetét, az biztos, hogy nem ártalmas, vagy felesleges.
Aztán kitudja, lehet, hogy full fszságot beszélek. Az viszont biztos, hogy rajtam már segített, mikor más elmondta a nézőpontját bizonyos cselekedetemmel, gondolatommal kapcsolatban, mert később áttudtam értékelni olyan dolgokat magamban, amik nem biztos, hogy jó irányba vitték volna az életem.
Kérdező,az van,hogy iszonyatosan nagy szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról, hogy áltatsz valakit,ez a baj.Legalább a környezetedben élő nőknek van annyi esze,hogy nem jönnek össze egy ilyen ostoba,álszent gyökérrel,mint te.
Inkább azon gondolkodj el,miért nem tudod eladni magadat egy vékony és sportos csajnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!