Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltam lejjebb adom az igényeimet, és most már duci lányoknál is bepróbálkozom. Szerintetek több esélyem lesz, mint a vékony, sportos csajoknál?

Figyelt kérdés
Magam sportos testalkatú vagyok, és mindig is a sportos lányok tetszettek. Volt is ilyen barátnőm régebben, de újabban nem jön össze valamiért. Gondoltam megpróbálok akkor a kicsit ducibbaknál kezdeményezni. Szerintetek mekkora esélyem lehet? Összejönne egy duci lány egy sportos fickóval, mert neki se könnyű ismerkedni, és végre ránéz valaki? Mit gondoltok?

2017. okt. 2. 22:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Tipikus amúgy, csak azt a választ veszi észre ami egyetért vele. :D Ez sokat elmond amúgy a személyiségedről. Nem is csodálkozom innentől kezdve..
2017. okt. 2. 22:45
 12/24 kén_ ***** válasza:
86%

Röviden, az általad preferált rideg, "húspiaci" tények: Nagyobb választék = több esély. Még csak matek érettségi se kell, hogy ezt megállapítsd.

Hosszan, erkölcscsősz kén_, aki elmondja a gondolatait a kérdésed alapján: Kicsit felszínes vagy a kérdésed alapján. Őszintén szólva én az alacsony, elesett lánykákat szerettem régebben, aztán azóta ez változott. Most már nem nagyon van ideálom. Az első nagy, komoly szerelmem ducinak számított, ami alapjáraton nem az esetem, mégis azonnal hatással volt rám. Ránéztem, és olyan kisugárzása, mosolya, kacagása és tekintete volt, amitől úgy beindultam, mint előtte soha senkitől. Teljesen elbűvölt. Ez később se változott. Lehet nem úgy kéne tekinteni a csajszikra, mint ha húsboltba lennének felakasztva, hanem ugyanolyan emberekként, mint amilyen te vagy. Ha te soha nem tudnál összejönni egy duci lánnyal, szíved joga, de azért rájuk hajtani, mert "hát a többinek nem kellenek", nem több, mint érzéketlen, tapló viselkedés. Gerinces ember nem csinál ilyet.

Ha pedig a kérdésedet nézzük, és jól értelmezem, te vagy az a srác, akire nem néznek rá. Szerintem azok a csajok, akik ducik, és fejben/lélekben rendben vannak, azok köszönik szépen, megvannak a te "nagylelkűséged" nélkül is.

No offense, nem személyeskedésből írtam, mielőtt még te is rám sütnéd ezt. Ez a véleményem, nem több.

21/F

2017. okt. 2. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:
28%

11:

De nem érted hogy egy konkrét kérdéshez segítséget, választ kért?

Erre senki nem ad választ, hanem mindenki a saját véleményét szajkózza, ami egyáltalán nem segít neki. Ez nem egy véleménymondó oldal.

Neked milyen az, ha megkérdezed hogy "Mikor vigyem a kutyám állatorvoshoz ellenőrzésre?", erre a válasz az hogy "Hülye vagy, hogy van kutyád."

Mert az itteni válaszok többsége is kb ilyen. Nem segítő. Nem hasznos.

2017. okt. 2. 22:56
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Hülye kérdésre hülye válasz, annyi. Meg lehet nézni a normális kérdéseket, ott nem trollkodunk. De hogy adsz tanácsot valakinek, akivel alapból komoly gondok vannak, és pont azzal nem segítesz neki, hogyha "rendes" választ adsz a kérdésére, mert álomvilágba ringatod.

Mondok akkor én is egy példát: Megkérdezi valaki, hogy "A kutyám vért hány mert megvertem, vigyem állatorvoshoz?" Erre te leírod neki, hogy "Jajj nyugi csak belső vérzése van, legközelebb figyelj jobban mikor agyonvered."

2017. okt. 2. 23:02
 15/24 A kérdező kommentje:
No, akkor azt írjátok meg, mi az "alapból gond" velem? Nyilván sosem fog kiderülni a való életben, hogy korábban a vékonyaknál próbálkoztam, és csak most a duciknál. Nem ezzel fogom kezdeni az ismerkedést. Amúgy meg arra reagáltam, aki normálisan próbált válaszolni, nem annak aki egyből nekem állt.
2017. okt. 2. 23:08
 16/24 kén_ ***** válasza:
100%

#13:

Én ezt máshogy látom. Tegyük fel van A személy. A megkérdezi az oldalon, hogy "ha Peti azt mondta, hogy szeret, megd*gott, ám azóta 1 hónapja nem keres. Attól még szeret?", és B személy erre azt mondja "Nem.", az hova vezet? Megtette az általad elvártat? Igen, válaszolt, és valószínűleg hasznosat is.

Szerintem ez nem csak erről szól, hanem az is benne lehet a válaszban, hogy B személy hogy látja azt a helyzetet, amiben A segítséget/tanácsot kért. Miért? Mert ha az embert nem érnék ilyen ingerek, akkor nem feltétlenül tudna elgondolkodni a saját tettein, gondolkodásán. Legalábbis biztos nem mindenki. Persze lelehet úgy élni egy életet, hogy az ember nem kérdőjelezi meg magát. Berkinek - nem, sajnos nem a tornászra gondolok - is bejött. Nem kell az embernek megváltoznia, de az ha elgondolkodik, és más szemszögéből is látja saját történetét, az biztos, hogy nem ártalmas, vagy felesleges.

Aztán kitudja, lehet, hogy full fszságot beszélek. Az viszont biztos, hogy rajtam már segített, mikor más elmondta a nézőpontját bizonyos cselekedetemmel, gondolatommal kapcsolatban, mert később áttudtam értékelni olyan dolgokat magamban, amik nem biztos, hogy jó irányba vitték volna az életem.

2017. okt. 2. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező,az van,hogy iszonyatosan nagy szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról, hogy áltatsz valakit,ez a baj.Legalább a környezetedben élő nőknek van annyi esze,hogy nem jönnek össze egy ilyen ostoba,álszent gyökérrel,mint te.

Inkább azon gondolkodj el,miért nem tudod eladni magadat egy vékony és sportos csajnak sem.

2017. okt. 2. 23:27
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
Hú de nekitámadt itt mindenki. Bezzeg ha azt írta volna, hogy nem tud top kategóriás vékony sportos csajokkal ismerkedni, mit tegyen, mindenki azt írta volna, hogy talán lejjebb kellene adnia az igényeit. :) Érdekes hogy mennyire attól függnek a válaszok, hogy ugyanazt a kérdést hogyan teszi fel valaki. (LOL). Szerintem simán be lehet próbálkozni duci lányoknál is. Nekem mondjuk nagyon nem jönnek be, de ha téged nem zavar a rengő háj, akkor lehet még jól is jársz egy ilyen csajszival, aki még hálás is lesz a sorsnak, hogy egy sportos pasival hozta össze. És nyugi, soha nem fog rájönni, ezt senki sem tudja "kiszűrni", bármit is mondanak egyesek...
2017. okt. 2. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Kapcsolatok személyiségtől függnek, mert két elme közt léteznek.
2017. okt. 3. 09:17
 20/24 anonim ***** válasza:
Eszemben sincs támadni téged, de azon elgondolkodhatnál , hogy adott egy szép sportos lány, akinek lóg a kapa a szájából és egy igazi antiszociális személyiség. Nálad miyen eséllyel indulna? Van egy külső ami megfogja az embert arra az időre, hogy kiismerje valamelyest a másikat, de onnantol már a belsőd jobban számít. Okos inteligens szép nők sokkal többszőr vannak átlagos külsejű férfiakkal, mint a plázacicák akiknek az egész életük a kifelé mutatás. Az érettebb korosztály sokkal inkább arra koncentráll, hogy társat találjon , sem mint kirakatpasit, akit lehet mutogatni , csak meg ne szólaljon. Szerintem azon gondolkodj el mi lehet az oka annak , hogy nem jön össsze sportos lányokkal az ismerkedés, mintsem , hogy szerinted lejjebb adva , a kövérekkel probálkoznál.Atól, hogy valaki kicsit kövérebb, még van önbecsülése és ha a belsőddel van a gond , az ott is kibukik.
2017. okt. 3. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!