Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok hol ismerkednek? 66F
Hát akkor szia! :)
Facebookon, fb csoportokban, bulikban, munkahelyen, tinderen, instagrammon, Tumblrön, randi ill. Szexpartner kereső oldalakon. Ritka már ez a parkban flörtölés egymasba botlas, mindenkit inkább a neten ismerkedik mert kényelmesebb. :)
Tisztelet a kivételnek.
Én már a kivételt erositen. 19
Nagypapámra emlékeztetsz, ő szokott mindig ilyenekről beszélgetni :D Igaz ő 85/F, de modern, sokat gépezik, netezik (bár néha ciki/mókás az előzmények egy része, if you know what I mean) stb.
Hol? Sok helyen, mindenki a neki legmegfelelőbb helyen. Van aki spontán az utcán/egyéb köztéren, van aki társkereső oldalon, van aki a barátai révén, van aki a munkahelyen, sokan tematikus klubban/fórumon stb.
De sosem tudhatod hol jön össze egy olyan ismerettség... Nyitottság, optimizmus fontos (jaj de okos vagyok ilyenkor, élőben meg mennyire nem megy...)
Chat.hu-n találtam meg a páromat :)
Egyik ismerős valami társkeresőn a férjét és már babát várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!