Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik/férfiak szerintetek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik/férfiak szerintetek mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel régebbről ismerjük egymást.Facen mostanában elkezdtünk újra beszélgetni.Tetszünk is egymásnak.

Viszont alig ír vissza nekem mostában..Van,h egy hét múlva írt csak vissza"mert sok dolga volt",de közben a facen a magánnyal kapcsolatos dolgokat oszt meg :(

Én olyannak ismertem meg;h kívülről mutatja a kémeny pasit,de belül érzékeny.

Szerintetek mit rontottam el vagy mit tegyek?

Zaklatni se akarom....

Amúgy se írkáltam neki sokszor...

2017. szept. 28. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Semmit nem rontottál el, csak valószínűleg nem vagy az esete.
2017. szept. 28. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam a kölcsönös vonzódás meg van.
2017. szept. 28. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy egy szakitàson van túl ugy meg egy kapcsolatba nem akar beleugrani hogy nincs túl még az előzőn .Nem akar bufelejtőnek baràtnőt .Ha nem ez van a dologban akkor meg magânyos farkas tipus .Sztem írj neki érdeklődj felőle ne add fel előbb utóbb csak megnyílik.
2017. szept. 28. 17:32
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Tök mindegy, megvan-e a vonzódás, vagy elfoglalt e vagy t-kömtudja, egy a lényeg: ha érdekelnéd, akkor találna rád időt, és írna.
2017. szept. 28. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
#4esnél a pont.
2017. szept. 28. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

+1 a négyesnek!

Amikor az egyik volt barátnőmmel ismerkedtem, akkor egy hét nomád táborozás és alig alvás, majd rögtön ezt követően egy szombati hajnal kettőkor kelős melós szombat után délután találkoztunk (ő volt táborban meg melózni), és éjfélig töltöttük együtt az időt a randin. Majd leragadt a szeme, de mindig erősködött, hogy maradjak még :D Nagyon aranyos volt :D

Szóval sajnos annyira mégsem érdekled. Nem gonoszkodás ez, és nem hibás ebben senki, csak ez a helyzet.

2017. szept. 28. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

4esnek igaza van.

Aki tetszik, bármi történjen is kell rá időt találni.

2017. szept. 28. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mashoz jobban vonzodik, es nem maradt rad ideje. A masik amit elrontottal hogy osszekevered az ismerkedest a facebookozassal.
2017. szept. 28. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"de közben a facen a magánnyal kapcsolatos dolgokat oszt meg :(

Én olyannak ismertem meg;h kívülről mutatja a kémeny pasit,de belül érzékeny."

Ez a ketto uti egymast :D

btw nem akar toled semmit se

2017. szept. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!