Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom az olyan lányokhoz akiknek depressziója vagy borderline személyiségzavara van?

Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 13:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kb én is kiírhattam volna a kérdést.
2017. szept. 28. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Te milyennek tartod magad? Pátyolgatós, gondoskodósnak? AKkor lehet ezért..
2017. szept. 28. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, benned van, hogy sérültek, ezért könnyebb megszerezni őket, mert támaszra van szükségük?

Én pl. nem szívesen jönnék össze ilyen személlyel. Nem azért, mert lenézem vagy megvetem a betegsége miatt, de sokszor az az érzésem, hogy ilyen helyzetben a beteg fél a másiktól várja a megváltást.

2017. szept. 28. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem jó a depressziós nő .Persze vannak kivételek akik tesznek azért hogy ne menjen a pàrkapcsolat rovàsàra .Azért nem mindegy hogy az illethnek milyen a hozzààllása .
2017. szept. 28. 14:07
 5/15 anonim ***** válasza:
az illetőnek *
2017. szept. 28. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Még a többiek válaszát azzal is kiegészíteném, hogy talán szeretsz dominálni, irányítani, egy beteg, mentálisan gyenge embert pedig nem nehéz.
2017. szept. 28. 14:08
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
(Kevés olyan ember van amúgy, akinél valós depresszió/borderline áll fent. Csak sajnos manapság divattá tették a mentális zavarokat..)
2017. szept. 28. 14:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Alapvetően inkább védelmezős típusnak tartom magam.
2017. szept. 28. 14:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mert segítőkész vagy, ami nagyon jó. Közben azért pár megoldást mondhatnál neki amúgy.
2017. szept. 28. 14:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül rágalmazni akarlak, és nem is hiszem, hogy ez szándékos dolog, de vannak emberek, akik tudat alatt a másik gyengeségétől érzik magukat erősnek; kell nekik, hogy a párjuk felnézzen rájuk, és rájuk támaszkodjon, de mivel ők maguk alapból nem kirívóan szilárd és határozott személyiségek, ezért kifejezetten gyengékre, vagy egyenesen betegekre ""vadásznak"".

Sok ember akarja, hogy rá támaszkodjanak, de ezt egy erős, egészséges nőnél nem tudják elérni...

2017. szept. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!