Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha soha nem fogok kelleni egy férfinak sem, öljem meg magam?
na vajon miért nem kell senkinek egy ilyen negatív csaj?
hmm vajon hol a hiba...
Nem értem miért gondolod így. Mindenkiben van szép ha külsőt nézzük, és belső terén mindenkiben van ugyanúgy jó és rossz tulajdonság is. Egyszerűen vagy rossz helyen keresgélsz vagy valamiért nem tudod felhívni magadra a figyelmet a férfiak terén.
Így ismeretlenül nem tudok rajtad segíteni, én is annyi idős vagyok mint te, nekem sem volt még kapcsolatom, és bár én tisztában vagyok a hibáimmal és amennyire lehet próbálok tenni is ellene, de így hogy semmi konkrétumot nem tudok rólad, nem fogok tudni segíteni. Sajnos vettem már észre hogy sokszor a nőknek kell megtenniük az első lépést, egy közeli ismerősöm is pont így tett és azóta él egy boldog párkapcsolatban.
Nem szabad keseredned ezen, én egyszer össze roppantam már emiatt mert elegem lett hogy soha sem lesz senkim, volt egy csaj az életembe aki csak szórakozott velem, ez csinált ki a legjobban, de nem szabad feladni, nekem is annyian mondták már, és hidd el, neked is eljön az a pont amikor rád talál a szerelem. Tesóm is 30 évesen talált á az igazira, és előtt évekig nem volt párkapcsolata. Szóval nem szabad feladnod!
Szánalmas.
Már nem akarok bunkó lenni, de tényleg az.
Miért ne lenne èrték az életed, ha nincs párod?! Nem kell egy plusz személy, hogy értelmet adjon neki! Ha ezt nem látod be akkor csak hajrá!
De amúgy nem szabad erőltetni.
Lehet nem külső hanem belső okai vannak (ha egy férfi felé azt sugárzod, hogy görcsösen komoly kapcsolatot akarsz hidd el az első adandó alkalommal le fog lépni)
Próbálkozz, de ne minden áron...
Az öngyilkosságnál kevés nagyobb hülyeség van. Úgyis meghalsz előbb-utóbb, akkor minek öngyilkolni?
Inkább élvezd ki az életed, hisz ezer meg egy remek dolog van a világban, amit érdemes megtapasztalni, kipróbálni.
Mondom ezt 38 évesen úgy, hogy sosem volt párkapcsolatom. (és nem is lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!