Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igy is lehet mondani, leutotte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy is lehet mondani, leutottek a kezemrol (talan jobb anyagiak), aztan altalanos bizalomhiany, valamilyen kiut volna? 41F. Kizarolag 40+ holgyek valaszat varom.

Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 12:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na ugyan miert , fogyatekosagra utal a kerdesem ?
2017. szept. 27. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:

???

Mi köze a pszichológusnak a fogyatékossághoz?

2017. szept. 27. 15:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem latom miert kell pszihologus,csak egyszeruen nem sikerult semmi jo e teren.Mi a nagy francot tudna segiteni a pszihologus a sok hulye duman kivul ami meg penzbe is kerul ?
2017. szept. 27. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Oké, akkor szenvedj egyedül.

Remélem, ha beteg vagy, orvoshoz se mész el, mert "mit tudna csinálni"...

2017. szept. 27. 15:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Halasan koszonom a jokivansagodat,nem tudom miert ,itt mindig ez a vege ha kerdezel valmait,nem tudom egeszsegesebb

leszel ha igy ledongolod a kerdezot? Ha hulyenek talalod a kerdest ,menj el mellette,ne vedd eszre,nem veszitel semmit !

2017. szept. 27. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam segíteni, le lettem szólva, hogy hülyeség. Akkor mit vársz? Segíteni csak azon lehet, aki hagyja. Ha nem hagyod, akkor oldd meg egyedül. Mi ezzel a baj?
2017. szept. 27. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Itt egyetlen kiút van, ha összeszeded magad.Folytatod tovább az életed.Annyira nem vagy öreg, hogy késő legyen idővel új párt találnod.Azzal meg nem mész semmire, ha itt kórusban elkezdik szidni az exed, hogy "micsoda pénzéhes, számító ribi".Ettől a helyzet nem változik.
2017. szept. 27. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nem táskereső.
2017. szept. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!