Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan pótoljam a hiányzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pótoljam a hiányzó intimitást?

Figyelt kérdés

Nem a szex az, aminek a hiánya a legjobban megvisel, az alapvetően megszerezhető, hanem egy valós kapcsolat intimitása. A bizalmas viszony egymással, a simogatások, bújások, ölelkezések, önmagában egy másik test közelségének a folyamatos érzete, szex vagy orgazmus nélkül is feltöltődve, "kielégülve".

Olyat, ami csak ránk tartozik, a személyes dolgunk, kívülállókat nem beengedve ebbe a körbe, és közösen, egymástól kapjuk meg - ez erősíti az intim viszonyt a két fél között.

Ezt nem lehet családon belüli kapcsolatokkal sem pótolni, mert azok közeliek, de más jellegűen.

Már kikészít ez a fajta "üresség". 24 éves vagyok, nem egy élettől megcsömörlött negyvenes, aki "valami mélyebbre vágyna", és férfi vagyok, nem reménytelenül romantikába merülő nő. Tehát így írom, amit írok.

Próbáltam hobbikkal, más elfoglaltásgokkal kitölteni, de nem ez az, amit keresek, így a kellemetlen érzet megmarad mellette is. Egy barát, aki lány, kevés. Egy lány, akinek fizetni lehet ilyenért, az pedig nem ezt nyújtja.

A sport, a mozgás nem jelent megoldást, az akkor jó, amikor épp történik, utána ugyanúgy semmi.

Bármi, a zene ideiglenesen köt le.

Hiába próbálnám kitölteni a napokban az órákat, egy mozi, vagy akármi más is jobb, ha nem így zajlik, a hiányt inkább érezhetőbbé teszik csak.

Hogyan pótoljam ezt ki még más módon?

2017. szept. 22. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"És ha úgy tűnt volna, nem sértésnek írtam azt a sort, csak annak tudatosótására, hogy nem a felszínes kapcsolatokban való kiégettség építette fel bennem ezeket a gondolatokat."

Ok, értem, semmi gond!

40f

2017. szept. 22. 15:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy normális partnerrel.
2017. szept. 28. 13:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez így van, csak senkinek nincs a holokára írva.
2017. szept. 28. 13:34
 14/16 anonim válasza:

Sziasztok. Bevallom, évekig kerültem ezt az oldalt, mert az itt kommentelők többsége akkoriban szándékosan bántó, kötözködő, vagy épp rosszindulatú megjegyzéseket tett a kérdezőknek. Most „véletlenül" bekapcsolódtam és lám, mit látok: értelmes, építő jellegű hozzászólásokat. :)Kedves 7., 10., 13.: Hogy mennyire egyetértek Veled! <3 Mintha én írtam volna..

Kedves Kérdező! Az én válaszom az, hogy szerintem semmivel, csak egy megfelelő nővel. Kitartást és türelmet kívánok a megtalálásához! Én addig is igyekeznék (mint ahogy igyekszem is nőként..) olyan dolgokkal tölteni az időmet, amik feltöltenek és boldoggá tesznek. Biztosan van olyan hobbid, amit szívvel-lélekkel csinálsz. Vagy biztosan tetszik már régóta egy idegen nyelv, amit szeretnél megtanulni. Célzok itt arra, amit gondolom, Te is tudsz: Ha olyan dolgokkal töltöd az idődet, amik sikerélményt adhatnak, ha erőfeszítéseket teszel dolgokért (melyek nyomán nő az önbizalmad), ha igyekszel önmagaddal is elfogadóbb viszonyba kerülni, szerintem hamarabb jön az Igazi is.. Legalábbis szeretném ezt hinni. :)

2017. szept. 28. 20:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Sajnos a konstans rosszindulat és a kapásból támadó válaszok még most is stílusjegyek az oldalon... De ez a kérdés tényleg pozitív csalódás volt nekem is.

Más sikerélménnyel lehet kitölteni az időt, de az érzett hiányt nem. Hiába van víz a gyümölcsökben, az elfogyasztott ételekben is, ha azokkal akarom pótolni a _vízbevételt_, amire szükségem van, egyszerűen simán meghalok. Nem pótolja, ha tartalmazza is a vizet. Nekem magára a vízre van szükségem, amit csak kiegészít folyadékbevitelben a táplálkozás is.

2017. szept. 28. 21:55
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Amugy az nagy igazsag hogy egy huszon evesnek nehez huszon eves not kapcsolatra talalnia . A legtobb huszon eves fiunak sem veletlen can 20 alatti baratnoje mert kisebb elvarasaik vannak melette jobban erdekli oket az hogy te ki vagy nem pedig az hogy hol dolgozol , mikor ered el a csucsot az eletben stb.. a huszon evesek nok nagy resze 30 + hapsikkal vannak , bar nekem nem fajo nem azert emlitem meg csak ez a trend most . Olyannyira felszines vilagban elunk , hogy mar a kapcsolatokat is a divat diktalja nem pedig a sziv.
2018. febr. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!