Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pótoljam a hiányzó intimitást?
Nem a szex az, aminek a hiánya a legjobban megvisel, az alapvetően megszerezhető, hanem egy valós kapcsolat intimitása. A bizalmas viszony egymással, a simogatások, bújások, ölelkezések, önmagában egy másik test közelségének a folyamatos érzete, szex vagy orgazmus nélkül is feltöltődve, "kielégülve".
Olyat, ami csak ránk tartozik, a személyes dolgunk, kívülállókat nem beengedve ebbe a körbe, és közösen, egymástól kapjuk meg - ez erősíti az intim viszonyt a két fél között.
Ezt nem lehet családon belüli kapcsolatokkal sem pótolni, mert azok közeliek, de más jellegűen.
Már kikészít ez a fajta "üresség". 24 éves vagyok, nem egy élettől megcsömörlött negyvenes, aki "valami mélyebbre vágyna", és férfi vagyok, nem reménytelenül romantikába merülő nő. Tehát így írom, amit írok.
Próbáltam hobbikkal, más elfoglaltásgokkal kitölteni, de nem ez az, amit keresek, így a kellemetlen érzet megmarad mellette is. Egy barát, aki lány, kevés. Egy lány, akinek fizetni lehet ilyenért, az pedig nem ezt nyújtja.
A sport, a mozgás nem jelent megoldást, az akkor jó, amikor épp történik, utána ugyanúgy semmi.
Bármi, a zene ideiglenesen köt le.
Hiába próbálnám kitölteni a napokban az órákat, egy mozi, vagy akármi más is jobb, ha nem így zajlik, a hiányt inkább érezhetőbbé teszik csak.
Hogyan pótoljam ezt ki még más módon?
Miért is nem keresel egy lányt? Mi a gond veled? Csúnya vagy?
ezt nem lehet mással kitölteni, pont ezért kapta jelképesen Ádám az Évát. Ez az, amit nem tudsz mással pótolni, az ÉLŐ EMBERT. Mert minden ember egyedüli példány, megismételhetetlen.
Nem tartom magamat sem csúnyának - bár ebben mások véleménye jobban számítana, mint mondjuk az enyém -, sem alacsony nem vagyok, sem kövér, vagy más olyan külső jegyem sincs, ami kezdésnél hátrányból indítana.
Egyszerűen vagy nem kellek, vagy már párkapcsolatban élnek a korosztályomban a lányok.
Már egy ismerősöm is próbált nekem lányt kiszemelni, akivel el tudott engem képzelni, de neki is pont alakulóban volt pár hónapja már egy kapcsolata.
Mindig ez a buktató. 20 év felett a lányok már alapvetően kapcsolatban vannak.
Akik nem, ők tudatosan nem, és nem az érdeklődő kérdések hiánya miatt, vagyis engem éppúgy elutasítanak, mint másokat is.
Nem egy félénk, bezárkozó fiú vagyok, akinek izzad a tenyere a lányok közelében, és nem mer megszólítani. Én közeledek, csak nem ismerek meg befogadó felet ebben.
egy rakás önismereti könyvet - netes cikket elolvastam, szinte mindegyik ír az intimitásról. Viszont a "hogyant" neked kell megtalálnod magadban!
Úgyhogy önismereti könyveket - cikkeket keress a témában! Ha máshol nem, akkor enkóron.
Hogyan pótold?
Úgy hogy keresel egy társat.....mással nem lehet!
Én 35 leszek lassan, én is ugyan ezt érzem mint te. Ugyanúgy túlvagyok ezeken az új hobbi, sport, barátok,stb...dolgokon...a vége mindig ugyanaz.... Nehéz megfelelő nőt találni. De elhiheted őnekik is ugyanilyen nehéz megfelelő férfit találni!
Csodálkozom hogy még nem sütötték rád a bélyeget: "HÜLYE KAPCSOLATFÜGGŐ"
Az ilyen jellegű kérdésekre az szokott lenni az első reakció.
De jó látni hogy pozitív, támogató válaszok érkeztek, amikkel egyetértek.
üdv.: "egy élettől megcsömörlött negyvenes" aki szintén azt keresi amit te...
"Az ember alapvetően társas lény. Nem egyedüllétre van kódolva."
Pontosan így gondolom én is, ezért tud néha felhúzni az amikor a társra vágyó embereket majdhogynem lehülyézik.
Azokat a dolgokat, amiket leírtál, sajnos nem tudja pótolni semmi más.
Van olyan aki pl. állatot (kutyát, macskát) tart, és bőszen hangoztatja hogy ez teljes mértékben pótolja a társat, nem kell több. Oké, aláírom, ha lenne pl. kutyám valószinűleg nem úgy telnének a napjaim, estéim ahogy most. Valószinűleg beszélnék hozzá, kvázi "megbeszélném" vele a dolgokat. De akkor is, csak nagyon icipici szeletét pótolja egy valódi férfi-nő társas kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!