Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randikra mi illene hozzám?

Figyelt kérdés

Sok helyen azt olvasom, hogy egy férfi ne használjon dezodort, csak parfümöt. Ez szerintetek is így van. Illetve ha igen, akkor milyen illik hozzám? Írhatnátok pár fajtát!

Rólam: 28 éved férfi vagyok. Kedves, illedelmes, humoros. Általában már messziről is látszik rajtam, h ilyen vagyok. Van egy kis önbizalom hiányom is talán. Könnyen zavarba is lehet hozni és kicsit távolságtartó is vagyok.

Azt mondják, h a személyiséghez kell h passzoljon az illat. Külsőre 184 cm 80kg sportos. Elegánsan és sportosan öltözködöm.

Mostanság elkezdtem sűrűbben randizgatni a tinder miatt. Így jól jönne egy hozzám passzoló illat. Az ára nem számít.

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

2017. szept. 20. 17:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen ilyesmikre, köszönöm.

Stiftet használok igen.

2017. szept. 25. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, dezodort vagy stiftet mindenképp használj. Egyébként próbáld kis a Mex-től pár illatot,az biztos,hogy jó. Illetve még az a Axe-nak is van sok nagyon jó fajtája,amihez nem feltétlenül kell parfüm. Fújsz a nyakadra egy kicsit,aztán probléma letudva :)
2017. okt. 28. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyat semmiképp ne használj,ami túl erős,az taszító is tud lenni.Előző voltam, nő.
2017. okt. 28. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!