Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is változtatni kellene a külsőmön, hogy valakinek tetszek?
Szerintem is a felfogásodon kellene változtatni. Elég éretlen egy 25 éves nőhöz képest.
Ciki a szemüveg? Én pont azt veszem észre,hogy a szép szemüveges lányok nagyon kelendőek. Valamint ez a másoknak való folytonos megfelelési kényszer is rátesz egy lapáttal. Szerintem ezen kezdj el gondolkodni.
Én nem mondom meg, hogy mit csinálj.
Nekem speciel a barna bőr jobban tetszik, de egyéne válogatja.
Viszont ez a 'Facebookon a képeimet olyan 20-an tetszikelik' nagy butaságról árulkodik.
Tényleg abban mérik manapság az emberek az értéküket, hogy hanyan tetszikelnek facen?
Az nem jutott eszedbe, hogy nem a külsőddel van baj? Hanem, mondjuk, hogy nyitottabbnak, barátságosabbnak kellene lenned?
Én viszonylag csinos csaj vagyok, de sokat dob a kisugárzásomon, hogy én vagyok általában az a baromi jófej csaj, akivel lehet dumálni, ökörködni és viszonylag nagy a pofája is. Ha egy szürke kis penészvirág vagy, akkor ne csodálkozz, hogy nem akar senki randizni veled.
"Viszont szerintem senkinek sem tetszem, mert senki nem akar velem randizni."
Akkor kénytelen leszel te kezdeményezni, hercegnőm. Ez még nem jutott eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!