Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is változtatni kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is változtatni kellene a külsőmön, hogy valakinek tetszek?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, és 45 kg. Szépen öltözködöm, és szép szolidan szoktam magam kisminkelni. A hajam nincs festve, természetes barna színe van. Nem járok szoláriumba, és nem napozok, tehát fehér vagyok. De nem akarok ráncosabb lenni, és az egészségemet sem kockáztatni. Még szemüveges sem vagyok, mert szerencsére jól látok, bár akinek van is az nem tehet róla. Facebookon a képeimet olyan 20-an tetszikelik, nincsenek csücsörítős, pózolós képeim. Viszont szerintem senkinek sem tetszem, mert senki nem akar velem randizni. Vagy meg kellene műtettnem magam, hogy akárkinek is tetszem? Nincs nagy orrom, de már nagyon picit ráncosodom, és kissé lóg a mellem. L/25
2017. szept. 20. 10:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%

Én 160 centihez kevesebb vagyok, mint 45 kg. Genetika, anyum is ilyen volt. Gyerekeim is vannak, mint anno neki is. Hallottam már ilyen emberekről, nem vagyunk egyedül. Miért ne, ha amúgy EGÉSZSÉGES? Már bocs, de pl. gyúrással k...va jól néz ki ám egy ilyen alkat. (Az a baj csak, hogy kevesen gyúrnak és ettől a sovány ember összeesett érzetet kelt.) Nekem szupi izmos darázs derekam van, a férjem szereti. :) Tehénből van elég - ez bunkó beszólás, de unom már, hogy ez az elvárás. Az egészség nem egy szám, hanem egy igen komplex dolog.

Szerintem a kisugárzásoddal van baj. :) Legyél energikus, legyél pozitívabb. :)

2017. szept. 20. 10:52
 12/28 anonim ***** válasza:
20%
Olyan alkatod lehet, mint egy 12 évesnek. Nőietlen.
2017. szept. 20. 10:56
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
12 - es, gondolom te is úgy nézel ki egy mutatós szandiban, mint egy kötözött sonka. Nem kell mást bántani, aki segítséget kérni jön. Megemelheted a seggedet bármelyik percben és tornázhatsz nyugodtan. ;)
2017. szept. 20. 11:00
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
képet, mert ebből semmit nem tudunk eldönteni.
2017. szept. 20. 11:00
 15/28 anonim ***** válasza:
92%

Huh, de gyerekes a hozzáállásod, szent ég.

Melyik korban maradtál le, kb a 2000-es évek eleje óta nem ciki a szemüveg (engem utoljára kiscsoportban csúfoltak érte), te meg úgy beszélsz róla, mintha tudomisén, 30kg túlsúllyal lenne egyenértékű, és fellélegzel, h de jó, hogy neked nincs.

A magadhoz és másokhoz való hozzáállásodon kellene változtatni, nem a külsődön.

Ha hiszed, ha nem, látszik a megjelenéseden, átjön a kisugárasodból, hogy az önbizalmad a béka segge alatt van.

Pszichológust ajánlok inkább, nem plasztikai sebészt.

Üdv, egy szemüveges, nagy orrú, mégis népszerű fiatal nő

23N

2017. szept. 20. 11:04
 16/28 anonim ***** válasza:
65%

Jajj igen, ezt én is meg akartam említeni. Szintén szemüveges és nagy orrú vagyok.

Ez manapság már nem téma.

11 - es voltam. :)

2017. szept. 20. 11:06
 17/28 anonim ***** válasza:
80%
Férfi szemmel hozzátenném hogy szerintem szexi "titkárnős" a szemüveg és sok csaj okosabbnak tűnik tőle. Nálam ahelyett hogy negatívum lenne, inkább imponáló és abszolút szexi :)
2017. szept. 20. 11:09
 18/28 anonim ***** válasza:
58%

# 13 170/59 vagyok, sportos, izmos. Persze mindenkinek ízlése válogatja, mit kedvel, én magam részéről a teltebb lányokat látom szépnek, még magamon is elviselnék dúsabb kebleket, kerekebb csípőt.

A kérdező kábé ez: [link]

2017. szept. 20. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem inkább nincsenek nagyon férfi ismerőseid, zárkózottabb is lehetsz, így senki se fog közeledni jelek nélkül az utcán vagy bárhol. Van egy egy olyan érzésem is, hogy eljárni se jársz el sehova.
2017. szept. 20. 11:20
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
Ne bántsuk a kérdezőt, nem tudhatjuk, miért ilyen vékony (betegség, genetika, bármi állhat a háttérben).
2017. szept. 20. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!