Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők lejjebb adnák hirtelen valami csoda folytán az elvárásaikat akkor növekedne a népesség?
Nem ! Mivel a kapcsolatban élés nem jelent automatikusan gyereklávalást is.
Rengeteg a tudatosan gyerektelen pár. De ez messzire vezet. Ha bő népességet akarsz Kína a te országod. 1.2 Milliárd ember él ott. Hajrá.
Az egykepolitikának hála, már kínában is gondok vannak.
Mivel arrafelé a fiú gyerek még mindig A gyerek, így hiába tiltja a törvény a gyerek nemének meghatározását, és az ezzel kapcsolatos beavatkozást, egy kis pénzért mindent meg lehet oldani, és rengetegen vannak úgy vele, ha 1 gyerek lehet csak, akkor az legyen fiú.
Ennek köszönhetően egyes korosztályokban nagyon kevés a nő, és a korfa kezd nem túl biztató irányba megbillenni.
India vagy Pakisztán jobb példa.
"Jó pasinak lenni a legkönnyebb, a külsőmet, stílusomat formálni. Ez nem minősül nagy teljesítménynek egy pasinál."
Ez részigazság.
Például mit csináljon az a srác, aki 168 centis? Azon nem sokat formál (azért mondom ezt példának, mert nem vagyok érintett, 1.80 felett vagyok). Van egy ilyen haverom, még a 150 centis nő is lepattintja, pedig az apasághoz, az együttéléshez nem hiszem, hogy elvárás a 180+ centi.
(de ugyanez igaz arra, ha az arcod baltával faragott, ha olyan alkatod van, amivel egyszerűen nem tudsz izmosodni, etc).
Addig egyet tudok érteni veled, hogy mindenki tegye meg, azt, amire képes, ez szimpla emberi igényesség. De egy párkapcsolat biztos nem azon a +10 kiló izmon, +10 centin múlik, a szellemi/lelki dolgok meg nagyon kevés nőnél nyomnak a latba túl sokat (minden férfi ismeri a "minden nő ilyen srácról álmodik" dumát, amit általában azzal folytatnak, hogy "de nekem nem vagy az esetem". Ez általában az, amikor ha 10 centivel magasabb lennél, 10 kilóval izmosabb, vagy egyszerűen egy kicsit csinosabb pofid lenne, akkor te lehetnél a társa, de sajnos így jártál).
"Az egykepolitikának hála, már kínában is gondok vannak. "
Aha de a kérdező csak magasnépsségű országot akar. Hát tessék Kína az. Mást nem említett.
Nem, mert a nagy többség azért szokott védekezni.
Akkor növekedne a népesség, ha meg lehetne élni tisztességesen két átlag alatti fizetésből úgy, hogy gyereket is tud az ember vállalni és nekik tartalmas életet biztosítani...
Mégis, milyen elvárásomat adjam még lejjebb, mondd?! >:-(
Harminchárom éves vagyok, hat éve kapcsolatban... Egy olyan férfival, aki bizony nem éppen a kigyúrt übermacsó, és éppen olyan csóró, minimálbérért güriző gyári munkás, mint én vagyok. De szeretem őt, és szoktam is említeni neki, hogy olyan szívesen szülnék neki egy kisbabát... éppen ő az aki minden alkalommal próbál lebeszélni erről. Amiben, mondjuk, igaza is van, mert mégis hová szüljön az ember egy egyszobás egérlyukba, ahonnét a fene tudja, mikor teszi ki a főbérlő, meg hogyan neveljen fel egy gyereket olyan fizetésből, ami neki magának is éppen hogy ételre, meg annyi ruhára elég, hogy ne járjon meztelenül...
Na de igazad van, lehet, hogy tényleg lejjebb kéne adnom... Tényleg szülnöm kéne egy rakás gyereket, maximum majd nem eszünk, csak naponta egyszer, és elalszunk szépen egymás hegyén-hátán az útszélen, jó hely az, ha jól betakaródzik az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!