Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy kevés vagyok én egy lánynak?
Sziasztok!
19 éves fiú vagyok és sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam. Amikor meglátok egy Számomra szimpatikus lány rögtön az jut eszembe,hogy egy ilyen szerencsétlen mint én mit is akarhat tőle,kevés lennék én hozzá,sokkal jobbat érdemel nálam és persze meg sem próbálok vele ismerkedni. Tudom,hogy nagy hibát követek el,hogy meg sem próbálom és nem adom meg magamnak az esélyt sem de állandóan csak ezeken a dolgokon jár az eszem és nagyon eltántorít az egésztől. Nem tudom ezeket a gondolatokat kiverni a fejemből. Elméletileg helyes fiú vagyok és már nagyon sokan mondták nekem,hogy ha bátrabb lennék akkor nagyobb sikerem lenne de én ezt egyáltalán nem tudom elhinni és elfogadni.
A kérdésem az lenne,hogy ezen a hozzáállásomon hogyan tudnék változtatni?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F
önbizalomhiány
önismeret, önfejlesztés, kommunikáció... rengeteg könyv-cikk van a témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!