Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam lánynak ebben a kapcsolatban! (? ) (többi
lent)
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal és egyáltalán nem érzem ebben az egész kapcsolatban lánynak magam. Olyan, mintha én lennék a fiú, ő a lány. Nem vagyok boldog. Sokszor hisztizik...
Azért is érzem azt, mert sok mindenen megsértődik és képes egész nap haragudni a "semmiért". Soha nincs egy kedves szava sem hozzám a "szeretlek"-en kívül.
Régen nem ilyen volt. Elviselhetetlen néha amiket csinál. Olyan irigy vagyok, amikor hallom a szerelmes párokat miközben bókol a fiú a lánynak, csak mert már attól is boldog ha mosolyog... :) Ti mit csinálnátok a helyemben?
2014. ápr. 29. 21:16
1/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy neked pasi kell, nem pedig egy durcás kisfiú! Ha nem képes olyan lenni, mint régen, szakíts vele!
"bókol a fiú a lánynak" - látod vannak normális pasik is, simán találnál egyet!
2014. ápr. 29. 21:20
2/9 anonim válasza:
Facebook -> Családi állapot megváltoztatása -> Egyedülálló
2014. ápr. 29. 21:20
3/9 anonim válasza:
Félrekúrnánk!
2014. ápr. 29. 21:21
4/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy: ha felveszek egy csinosz ruhát, ami tényleg normális, egyből az a reakció, hogy: pff mit mutogatod magad?
2014. ápr. 29. 21:24
5/9 A kérdező kommentje:
csinos*
2014. ápr. 29. 21:24
6/9 anonim válasza:
Akkor már: Facebook -> Ismerős letiltása
2014. ápr. 29. 21:25
7/9 kolosszus22 válasza:
Minek vagy vele, ha ennyire nem érzed jól magad?
27F
2014. ápr. 29. 21:27
8/9 anonim válasza:
nem irigyellek, nekem az exem ugyanezt csinálta. Hisztizett, ha fölvettem egy olyan ruhát ami tényleg nem volt kihívó, akkor volt hogy mondta hogy vegyem át, rengetegszer kritizált, és ha a szülei vagy valaki beszólt neki, akkor durván hisztizett. volt olyan alkalom hogy bevonult a szobájába sírni. Na itt már tényleg úgy éreztem hogy ez nem fog működni. Én a helyedben elmondanám neki hogy mik a problémáim, (csak mert annó én nem tettem meg, ma pedig már nem érdekel mert boldog kapcsolatban élek) és ha nem változtat rajta, akkor dobbantanék. Eleinte lehet rossz lesz, nekem is az volt, de utólag nem bántam meg hogy otthagytam a nyámnyila szemétládát. UI: még meg is csalt.
2014. ápr. 29. 21:30
9/9 anonim válasza:
"mit mutogatod magad?" - ahelyett, hogy inkább örülne és büszke lenne rá, hogy ilyen csinos barátnője van! Na ez már szerintem több a soknál! nem értem, hogy miért vacakolsz még mindíg, mikor meg se érdemel téged az ilyen, miért nem adtad már ki az útját?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!