Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy nektek tetsző csajról kiderül hogy van barátja évek óta, akkor miért próbálkoztok be nála?
Nyári gyakorlaton össze haverkodtam egy sráccal. Nekem évek óta nagyon boldog párkapcsolatom van, amit mondtam a srácnak is. Még is mondta hogy fussunk össze valahol valamikor. És mondta hogy ne értsem félre, mert tudja hogy van barátom.
Természetesen nem mentem el.
Később kiderült, hogy nagyon tetszem neki, "Pont az ő zsánere" vagyok.
Ja, azt hozzá teszem, hogy nem ilyen macsó pasiról beszélünk aki annyira magabiztos a dolgában, hanem egy ilyen önbizalomhiányos határozatlan srácról.
Fiúk, miért kell így viselkednetek ha tudjátok hogy boldog párkapcsolatban él a kiszemeltetek?
Vagy a kiállítás, mikor a felszarvazott barát és néhány izomkolosszus haverja elintézik a TB-jét fél évre...
"Amúgy meg a srác azt a kategóriát képviseli, amitől én írtózok :D "
"Ja, azt hozzá teszem, hogy nem ilyen macsó pasiról beszélünk aki annyira magabiztos a dolgában, hanem egy ilyen önbizalomhiányos határozatlan srácról. "
Most akkor az a bajod, hogy VALAKI bepróbálkozott, vagy az, hogy pont egy SZÁMODRA NEM VONZÓ VALAKI próbálkozott be?
Nem tudom, de én ezt a baromságot már annyira meguntam, és annyira megalázónak érzem, hogy nem tökölök, szólok a barátomnak, ő meg elbeszélget az illetővel. (Mármint tényleg, nem bántja, csak leülteti és szép higgadtan megkérdezi tőle, hogy hogy gondolta ezt. Fel se kell emelnie a hangját, csak valahogy komolyabban veszik a delikvensek, ha egy velük egy súlycsoportban, vagy magasabban levő férfi fejezi ki nemtetszését, mint ha egy 50 kilós lány.)
Eleinte még próbáltam kedvesen levakarni ezeket, hogy ne essen nekik rosszul, ne legyek bunkó, de aztán egy pár olyan eset után, mikor erőszakosan nyomul az illető, nem képes megérteni a "NEM" szót, megunja a dolgot az ember lánya, és rájöttem, hogy tulajdonképpen akiben ennyi tisztesség van, azzal nem érdemes normálisnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!