Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi csak szexet akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi csak szexet akar a nőktől annak nincs rendben a lelki világa?

Figyelt kérdés
Egy csomó cikkben, videóban olvastam/ hallottam, hogy ha egy pasi kefél mindenkivel orrba szájba, annak nincs összhang a lelkében, mert önbizalom hiányos, nincsen meg a "dolga" a világban és elveszettnek érzi magát. Ebben van igazság? Ha igen ezen a dolgon egy nő hogy tud változtatni?
2017. szept. 15. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Lol. Ezen jót röhögtem. Azért kefél valaki mert önbizalom hiányos. Nyilván.

Ezt olyanok gondolhatják max akik nem szeretik igazán a szexualitást.

2017. szept. 16. 00:28
 12/22 A legrosszabb ***** válasza:
26%

Fura módon van egy olyan sejtésem, hogy itt már megint a lúzer férfikategória van ekézve, akik nagyon-nagyon szeretnének már végre szexelni, ám nemigen jön össze nekik, mert csúnyán elbánt velük a természet, vagy mert éppen egy csomag rágóra sincs pénzük, olyan csórök.

Minő meglepő, hogy azokat a kaszanova nőcsábász herkuleseket, szpartakuszokat, akik havonta mindig 5-6 új muskátliban parkoltatják a répát, sosem ócsárolja senki, mi több, még ezekről a gennyedékekről kerülnek ki kérdések, mint hőslovagparipahercegbáróf#szom megtestesítői.

Úgyhogy elmehettek ti mind kézen fogva a bús retekbe...

2017. szept. 16. 00:49
 13/22 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: csórók*
2017. szept. 16. 00:49
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
Altalaban igy van, kerdezo. Lehet jol hangzo magyarazatokat keresni az igazsag helyett, de egy pszichologus vegul is csak megmondana a tutit :)
2017. szept. 16. 01:16
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Csak vannak, akik képesek felülemelkedni az állati ösztönökön, és emberként viselkedni. Ezen nőként nem tudsz változtatni, ez az egész elbsz0tt világ azt sugallja, hogy állatiasodjunk el. Ehhez jóval több kell mint egy nő. Vagy olyat keresel magadnak, aki nem lyukként tekint a nőkre, de ilyet nem fogsz mert ezek a gyk-n lúzereknek titulált csoport, jómagam is lúzer k s ztba tartozok vagy pedig beletörődsz, hogy egy lyuk vagy, és engedsz nekik, vagy maradsz egyedül.
2017. szept. 16. 02:12
 16/22 Diavolino44 ***** válasza:
87%

A 9-es jaguar kerdesere miert nem ir senki semmit. En is kivancsi lennek, ha egy ferfi hozzajuthat szexhez, minek akarjon tobbet?

Oszinten? Igen nyilvanvalo jonnek majd a beszelgetessekkel, a jo beszelgetes valoban fontos. de egy tartos kapcsolatban minden nap van jo beszelgetes? Nagyon nem, mindenki eli az eletet talan hetvegen van erre ido. Nem kell ram fozni, mosni, takaritani, akkor minek csereljem el a szabadsagomat?

2017. szept. 16. 03:05
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
De ez mitől különb a qrvázástól? Annyi a különbség, hogy itt nem fizet érte. De a metódus ugyanaz, jön egy nő, akibe üríteni lehet, jóúkis tárgyasítással megfűszerezve.
2017. szept. 16. 08:57
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Az egyik legnagyobb probléma a női emancipáció túlzott megerősödése. Eljutott a világ egy olyan szintre, amikor csomó területen a nők kivívták maguknak a vezetés, irányítás, döntéshozatal jogát. Emiatt a férfias energiák megerősödtek bennük, s már nem tudnak, akarnak igazán nők lenni. Ehhez hozzáadódik még az is, hogy számos férfi lelépett mellőlük a saját egójuk szülte tökéletlenségük miatt, így nekik kellett férfinak lenni otthon nőként is. A férfiak nem lehettek férfiak otthon, érzelmileg kasztrálva lettek a nők túlzott elférfiasodása árán. Manapság pedig erre az alapra felhúzva működik a társadalom. A nők is dolgoznak, képesek ellátni egy családot akkor is, ha nincs ott az apa, férfi. Negatív előítéleteik sora van általánosságban a férfiakkal szemben, s azok pedig akaratlanul is megfelelnek az előítéleteknek, mert így működik a psziché. Amilyennek látni akarod a másik embert, ő olyan lesz a szemedben. Olyanná változik. Tehát nem érzi értékesnek magát a férfiak zöme emiatt és úgy érzi, mellékvágányra van téve. Sokuk ezért is mondogatja, hogy csak fizetéskor van szex. Ismerek nem egy ilyet. Szóval mivel le vannak kezelve, viszont a szex és intimitás hiányzik nekik, mintha rá lennének kényszerülve arra, hogy a nők úgy is csak szexre jók.

Ui: nekem semmi bajom a nőkkel, ez egy tény leírás, nem nőgyűlölet. Olvastam rengeteget a témában, kikérdeztem embereket, nyitott szemmel jártam. Ezt írtam le. A férfi oldalt most direkt nem vettem bele. Ki-ki döntse el, mi az igazság.

2017. szept. 16. 09:15
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó, ez nagyon érdekes leírás, van benne valami. Egyébként ebből következik is az önbizalomhiány.

Én csak azt nem értem, hogy ti, férfiak ezt miért hagyjátok. Miért hagyjátok, hogy a nő szervezze meg a dolgokat (sőt, miért várjátok el, hogy pl. randira hívjon, meg "adja egyértelműen a jeleket"), miért engeditek ki az irányítást? Mert ez egy oda-vissza dolog szerintem. Mi azt látjuk, hogy ellúzeresedtek, ergo muszáj lesz valami tököt növesztenünk nekünk is, ha akarunk valamit egyrészt tőletek, másrészt az élettől.

Pl. komolyan mondom, ha lenne erőm, akkor hegesztőnek tanulnék, mert az a hiányszakma, jól fizet, stb., csak hát fizikailag nem bírnám. És egyszerűen haljak meg, de nem értem a pasikat, hogy miért nem ezt tanulják, vagy bármi hasonló kaliberű dolgot, inkább elmennek óvóbácsinak, ami nem is férfias, nem is fizet, és növelik a munkanélküliek táborát.

Igen, aki csak szexet akar, az pótcselekvés. Ezt a pasi ismerőseim is elmondták, mármint akik kifejezetten arra utaznak. Ha lenne elég önbizalmatok, és valami, amit letettetek az asztalra, akkor a jövőtöket építenétek ilyen téren is. Ennyi.

2017. szept. 16. 10:32
 20/22 anonim ***** válasza:
38%

Van egy barátom, minden nőt megkapott egész életében. Akire rámozdult az az esetek döntő többségében meg is lett neki.

Kisportolt, de nem túlzottan, önellátó olyan fizetése van amit szerintem a legtöbben megirigyelnének, de nem felvágós és nem anyagias.

Valahogy szóba került egy beszélgetésnél ez a téma, plusz, hogy miért van együtt most egy nővel, mert általában pár nap után vége van.

Azt válaszolta, hogy mert családot akar. Végigszemlélte a jelentkezőket és kb mint egy lóvásáron megnézte a jelentkezőket és a legjobbat kiválasztotta.

Ez most nagyon durván hangzik de ő nagyon racionális gondolkodású. Mondjuk a nők is így válogatnak csak ők ösztönösen.

Ugyan ebben a beszélgetésbe szóba került, hogy miért őt választotta, mert ahogy elmondta a szex nem jó vele, nem is elég gyakori, nem nagyon tud háztartást vezetni, nincsenek közös témáik.

Erre mondta, hogy szabadidejében szeretne a barátaival lenni akikkel jól el tud beszélgetni akiknek élvezi a társaságát. Ha a szex nem elég neki akkor megoldja egyedül, de gyereket nem tud egyedül csinálni, és a családja meg a társadalom sem nézné el neki ha béranyát "használna" csak azért, hogy legyen gyereke.

2017. szept. 16. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!