Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akar velem vágni a haverjainál. Szerintetek sincs ez rendben?
Figyelt kérdés
A barátom egy kosárcsapatban jétszik ahol tetszettem egy pár fiúnak, én viszont csak őt szeretem és vele vagyok együtt. Csakhogy, már egyre kevésbé gondolom, hogy számítanék neki. Mindig elhív az edzésekre, utána meg lesmárol de keményen ami szerintem nincs rendben a többiek miatt. És ha együtt megyünk szórakozni a haverjaival akkor az ölében akarja, hogy üljek meg mindig a fenekemet simogatja ha lesmárol, de csakis ha a barátai ott vannak. Ha nem, akkor semmi különös. Csak féktékennyé akarja őket tenni? Megmutatni, hogy ki az ász? Mit gondoltok?2013. nov. 13. 15:51
1/6 anonim válasza:
Szakíts vele nem veszed észre hogy egy barom aki kihasznál téged?
Attól hogy szereted még észre kéne venned dolgokat.
/F
2/6 anonim válasza:
Hát nem könnyű egy primadonna nba sztár barátnőjének lenni, az kétségtelen :DDDD
4/6 A kérdező kommentje:
De én nagyon szerelmes vagyok belé, fáj,hogy ez nincs viszonozva :(
2013. nov. 13. 16:03
5/6 anonim válasza:
Gondolom egy igen dekoratív leányzó lehetsz, ha egy egész kosárcsapat vigyázzba vágja magát előtted. A barátod egy felszínes idióta, aki egyrészt díszítőelemként használ, másrészt szeret felvágni az éhes makkal és lógó nyelvvel bámuló haverjai előtt.
6/6 anonim válasza:
szia.én fiú vagyok nekem is nagyon szép a barátnőm és sok fiúnak tetszik de sose hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe azért hogy én legyek a "vagány" szerintem a barátod olyan mint egy óvodás mint akinek jobb a játéka mint a többieknek és felvág vele... szerintem semmi értelme vele maradnod elhiszem hogy szereted de hagyd ott jobban jársz és majd találsz egy igazi férfit akivel komoly kapcsolatod lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!