Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nőről? Mondjuk ha a mai átlaghoz mérjük?

Figyelt kérdés

Olyan nőre gondolok, aki kívülről gyönyörű, ápolt, nagyon csinos, sportos. És belülről meg egy igazi kincs, aki intelligens, okos, kedves,, céltudatos...

És a kapcsolathoz úgy áll hozzá, hogy neki nem az a legfontosabb hogy melyik pasi milyen magas, vagy milyen BMW-je van, hanem az a legfontosabb neki hogy hozzá hasonló személyiségű legyen a férfi, és leginkább a szeretet/szerelem érzése a legfontosabb. Vagyis hogy tiszteli és becsüli magát és a partnerét annyira hogy szeretetből van valakivel.

2017. szept. 15. 18:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan tulajdonságokkal rendelkező nő aki valójában nem létezik.

Persze majd itt eme oldalon rengetegen lesznek akik mind ilyenek.

De ha van ilyen az vagy még gyerek, vagy nem tud róla, vagy már foglalt , vagy ilyen volt de elrontották és romlott lett, vagy házas.

Illetve ilyen nő leginkább nem a 20-as korosztályban található meg hanem inkább 30 felett.

2017. szept. 15. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha hagyjuk a sztereotípiákat, amiket nehéz elengedni, akkor alapból ha meglátsz egy csajt aki bejön neked:

- biztos pasija van

- biztos ugyan olyan idiótahisztiskislány, mint a többi

- esélyem sincs nála

- áh hagyjuk kevés lennék neki

Ezekből automatikus az, hogy esélyt se adsz a megismerésre.

Vannak, csak az erdőtől már a fát nem látják sokan, és a normális lányokhoz is úgy közelednek, mintha ribizlik lennének, akkor pedig elvágódhatsz nyugodtan. Elkell felejteni az előítéletet, azt hogy a szomszéd mit mond, hagyni az elutasítástól való félelmet és akkor felfog tűnni, hogy nem fehér hollóra vársz.

23/L

2017. szept. 15. 20:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést bullshit generátor írta?
2017. szept. 15. 20:25
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lehetne ilyen? Én még pluszban házias is vagyok és gondoskodó. De férjnél vagyok és van két kicsi gyerekem. Úgyhogy a válasz: kevesen vannak és nagyon hamar elkelnek.
2017. szept. 15. 20:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Pedg vagyunk ilyenek egy páran
2017. szept. 15. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Tetszene egy ilyen nő hozzáállása, remélem a valóságban is van ilyen.
2017. szept. 15. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy épp most dugják valahol. Be szép is a szerelem! :D
2017. szept. 15. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Átlag feletti. Teljesen normális és hasznos hozzáállás. Én is így vagyok, csak fiúban.
2017. szept. 15. 22:37
 19/22 anonim ***** válasza:
12-es: amiről írsz, az önbizalomhiány. Viszont van olyan is, amikor minden klappol, kiderül, hogy megvan az összeillés, a kémia, minden... és a nő egyszercsak előáll azzal, hogy tulajdonképpen nem is szerelmes, és inkább hagyjuk. Itt a gyakorin is nagyon sok ilyen eset van. Ez az oka sokszor az elkeseredésnek, ami mögött az áll, hogy van amikor tehetetlennek érzi magát a férfi egy ilyen helyzetben.... mert nem rajta múlt. Ettől persze még kell próbálkozni, de a "nem vagyok elég neki" az nem jelenti azt, hogy az illető férfi gyáva. Ezek sajnos tapasztalatok.
2017. szept. 15. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy megfogtam az isten lábát, ha találkoznék egy ilyen nővel!
2017. szept. 15. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!