Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozzak ennél a csajnál?
Figyelt kérdés
Szoktam láni kint udvarban néha vagy virágokkal foglalkozott vagy kislányával volt kint. Nem tudom engem elbűvölt olyan sugárzása van és árad a szeretet na meg rendes is mert megtanult köszönni. Az a baj hogy van pasija is, de nem mondanám nagy számnak a pasit. Én nekem kell az a csaj, gondolkoztam leszólítom,vagy viszek neki bombont ilyesmi,de szerintetek elfogadná? Mondjuk rám nezett és elis fordult. Szval nem hiszem hogy könnyen kapható.egye fene én tenyerem hordoznám! ❤ 27/F2017. szept. 14. 20:33
2/18 A kérdező kommentje:
Hát elég sok csajnak bejövök, de úgy meglátott és be is ment. Nem állt kint hogy na hátha idejön hozzám beszélgetni.szerintem kemény dió lessz.
2017. szept. 14. 20:41
3/18 A kérdező kommentje:
Engem az sem érdekel ha az a férfi a férje esetleg.. valahogy ő más.nem tudom. Basszus segítsetek lécci :-D
2017. szept. 14. 20:48
4/18 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy kezdjek neki,nagyon ritkán látom
Sajnos.
2017. szept. 14. 20:58
5/18 anonim 

válasza:

Nem kell belemászni másnak a kapcsolatába. Majd ha akarja, akkor ő véget vet neki.
6/18 anonim 

válasza:

Örülünk, hogy ilyen kellemesen elbeszélgetsz itt magaddal :D Férje és kicsi gyereke van, mégis mit akarsz tőle? Ne akarj szétbombázni egy családot. Remélem a férje jól kiherél.
7/18 A kérdező kommentje:
Most miért bombáznám ki? Á dehogy, honan tudjátok hogy hogyan vannak eggyütt? Lehet egyik a földön másik a kanapén alszik. Én sokkalta jobb életet adnák a csajóknak. De most mit csináljak ha megtetszett annyira,hogy azt elsem lehet kébzelni.
2017. szept. 14. 21:06
8/18 A kérdező kommentje:
A férje szerintem tökre tojik arra hogy ki hajt a feleségere. Meg amugyis nem megdugni amarom,csak beszélgetni.
2017. szept. 14. 21:13
9/18 anonim 

válasza:

Biztos a gyereke? Én például rendeszeres foglalkozom unokahugommal, szerintem sokan hiszik azt, hogy az Én gyerekem, főleg mert még hasonlít is rám :D
10/18 A kérdező kommentje:
Tök mindegy hogy a gyereke vagy sem. Én addig fogok próbálkozni míg benem adja a derekát. 10 nőből 10 nem tud ellenálni nekem, hát tudjátok a foci,meg redszeres torna.
2017. szept. 14. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!