Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak igénytelenebbek és kapcsolatfüggőbbek, mint a nők?
Mindig azt látom, hogy átlagban a pasik, szinte minden nőre ráírnak, meg állandóan jönnek a levelek kényszeresedett férfiaktól akiknek már szinte mindegy csak BARÁTNŐ kell.
Ezzel szemben a nők el vannak és baromira nincsenek ráfeszülve, csak válogatnak és ha nem találnak neki megfelelőt, akkor csak elvannak magukkal.

Én nem ilyen vagyok, inkább egyedül vagy, vagy azzal akiben ténylegesen megfogott valami. Szerintem ez a nőknél is ugyan úgy előfordul, mint a férfiaknál.
30/F

Ezzel egyetértek. Itt neten is ez a helyzet,de én a baráti körömben is sok fiútól látok ilyet,holott a szingli barátnőim jól elvannak míg nem találnak olyat akire azt mondják: "Igen,ő kell!"
Nem tudom miért van ez így,de elég gyakori.

Szerintem nem. Én úgy vettem észre, hogy ezeknek a srácoknak egyáltalán nem barátnő kell, csak ezzel áltatják magukat. Nem igazán ismerik sem a nőket, sem a kapcsolatokat, sem a saját igényeiket, és a bizonytalan, homályos vágyaikat így tudják legegyszerűbben a társadalom és saját maguk számára elfogadható formába önteni.
Én inkább nőknél tapasztaltam gyakrabban, hogy sosincsenek kapcsolaton kívül és nem is igazán tudnak egyedül mit kezdeni magukkal. De nincs semmiféle statisztikám, meg az is lehet, hogy tévedek.

Attól, hogy kényszeresen ráírnak minden nőre, még nem lesznek kapcsolatfüggők.Elég sok férfi csak 1-2x meg akarja dugni az adott nőt, más mozgatórugója nincs ezen kívül.
Az nálam tényleg igaz, hogy megfelelő férfi hiányában egész jól elvagyok magamban.Csak azért nem feküdnék le valakivel, hogy a szex ki legyen pipálva.Ezer más jó dolog van a világon, ami leköt.

Jaj dolly baba ,ne fárassz már te filozófus :D
Kedves kérdező.A kérdésedben is megtalálható a nők részéről a válogatás ami azért lehetséges mert a "pasik szinte minden nőre ráírnak". Ha nem veszed észre a saját kérdésedben,gondolataidban a logikai összefüggést ahhoz csak gratulálni tudok :D
Azért vannak jól el a cicuskák egyedül is mert mindig van akit leakaszthatnak egy randira. A férfi meg álljon sorba és várja ugye a kegyet.
Remélem sikeresen beindítottam a fogaskerekeket a saját kérdésed értelmezéséhez. Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!