Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta és miért lettek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta és miért lettek olyan nagy igényűek a nők, hogy egy betanitott munkás/vagy munkanélküli stb. csajnak sem kell egy ugyanilyen pasi?

Figyelt kérdés
Hogy alakult ez ki, hogy beosztásától függetlenül már minden nőnek olyan igényei vannak, amit csak egy jómódú/jóképű pasi tud teljesiteni?

2017. szept. 13. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Én is ismerek betanított munkás párt, és semmi baj velük. Még csak nem is keresnek rosszul a gyárban, de igazság szerint egyikük sem onnan akar nyugdíjba menni, szóval vannak álmaik, céljaik, még nekik is.

Egyébként egyet értek a 18-19-es válaszolóval. Valószínűleg nem kellettél az illetőnek vagy illetőknek, és kész. Nem a munkád miatt hanem magad miatt. Ilyenkor vagy szembenézel azzal, hogy valami gond van veled, vagy ha szerinted nincs, akkor lesöpröd magadról, és élsz tovább.

Nem értem, miért jell ilyesmin kiakadni. Ahogy én sem értem, hogy miért lenne nagy kérés, hogy legyen jövőképe az embetnek. Igen, magától. Ordas nagy kanu, hogy motiváltabb az, aki kapcsolatban van. Inkább csak más okai vannak, más preferenciái. De aki egy link szar alak, büdös neki a meló...stb, az párkapcsolatban sem lesz jobb. Nem lesz belőle szorgos, jóravaló, céltudatos ember. Család ide-vagy oda, ki akar egy ilyen problémás, lusta, frusztrációkkal teli emberrel lenni?

2017. szept. 13. 22:54
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
Miert ilyen agressziv mindenki? Mi van veletek?
2017. szept. 13. 23:26
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

Mert ma már a "férfiak" többet rinyálnak, mint a "nők". Nehéz felvenni a tempót, igaz.

Na már most, ha félretesszük a nemiséget, alapvető, hogy az ember minimum magáért törekedjen körülményeitől függetlenül az önállóságra. Sose értettem azokat, akik minden adottság ellenére, nem akarnak elszakadni mama szoknyájától. Te most jöhetsz azzal, hogy a csajnak sincs semmije, de kit érdekel, ha így fogod fel sosem fogsz haladni semmerre sem. A nőnek biztonság kell, a minimum, hogy van célod, de ez is inkább emberi dolog. Nem a jómódon és szépségen alapulnak ezek, egyszerűen életösztön.

2017. szept. 16. 17:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Áldom az istent, h sosem érdekelt ki mit hol milyen beosztásba dolgozik/dolgozott :D
2017. szept. 28. 16:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Itt mennyi undormány válasz van. Nulla együttérzés, megértés. Szomorú kép a mai világról. Egosista csürhe.
2017. okt. 7. 21:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez a baj veletek csak rinyàlni tudtok ezért tartottok ott ahol.

Pedig ha eltolnàtok magatokat edzeni,mondjuk karrieretekkel foglalkoznàtok nem itt tartanàtok csak ti sült galambot vàrjàtok jó nektek a langyos fos akkor fogadjàtok el hogy soha nem lesztek piacképesek.

2017. nov. 10. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!