Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell férfiként küzdenem a nőkért?
Figyelt kérdés
Most egy egész konkrét példám van, ami eddig nagyon ritkán történt, hogy nem így mentek a dolgok. Tehát megismerkedek valakivel, facebookon felvesszük a kapcsolatot, de MINDIG nekem kell indítanom a beszélgetést az adott napon. Szóval azt sugározzák, hogy nem érdeklem őket. Ha én két hétig nem rok neki, akkor két hétig nem dumálunk. Ilyenkor ha szóvá teszem, hogy néha ő is indíthat beszélgetést, akkor általában az a szöveg, hogy a férfinek kell megküzdeni a nőért és nem fordítva. Na én ilyenkor koptatom is őket. Ha én indítom a beszélgetést tök jól eldumálunk, de mindig nekem kell indítani. 2 alkalom volt összesen, hogy egy nőnél kölcsönösen lehetett érezni az érdeklődést. Az egyik szexkapcsolatot akart (rajtam kívül lett volna még vagy 6 férfi neki), őt dobtam, és egy másik csaj, akivel barátok lettünk. Ennyi. Ezen felül mindig nekem kell indítani a beszélgetést, annyira rossz ez így. Apróság ugyan, engem mégis nagyon zavar.2017. szept. 13. 18:19
11/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért van mindenki a kérdező ellen.
Én nőként maximálisan egyet értek vele. Ha valakivel kölcsönös a szimpátia, miért ne kezdeményezhetne beszélgetést a nő is? Nekem ez sosem volt probléma. Ha valaki érdekelt, arra ráírtam. Nyilván az megint más, ha egyszer csak azt veszem észre, hogy folyamatosan csak én keresem...
12/17 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy aki 2 hétig nem ír rád, az le se sz@r, a többi meg csak mellébeszélés.
14/17 A kérdező kommentje:
Kicsit félteérthető amit írtam. Nem azzal van bajom, ha nekem kell küzdenem, eleve az ismerkedést ezekkel a csajokkal én kezdeményezem, a bajom az amit a példában írtam. Semmi más dolga nem lenne, csak annyi, hogy egy héten legalább egyszer ő indít beszélgetést. Ezzel én megkapom a zöldlámpát, és elhívom valahova randira. Ha ezt nem teszi, hiába, ha közben bejövök neki, akkor felejthet el engem. Nekem nem fáj, ha az ilyenektöl el kell köszönnöm. Azért írtam ki a kérdést, amire a kommentek közt megerősítést kaptam, tehát a csajoknak, ha be is jön az illető nem írnak direkt, mert azt akarják, hogy a férfi küzdjön érte. Hát nálam, ha ilyet vér el a nő, akkor én továbbállok, nekem kell a kölcsönösség érzete.
2017. szept. 13. 21:17
15/17 anonim válasza:
Kérdező, akit érdekelsz, az fog írni magától. 3-4 alkalomig is akár nyugodtan kezdeményezz te, aztán várj, aki ezek után nem keres, nem érdekled. Ennyire egyszerű.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen 15-ös, egyeseknél tényleg így van, az ilyenekből ritkán fogok ki.
2017. szept. 13. 22:41
17/17 anonim válasza:
" az ilyenekből ritkán fogok ki"
Nem várhatod el, hogy mindenkinek tetsszél, aki neked megtetszett. A többségnek annyira nem fogsz bejönni. Ha ráírsz, udvariasságból válaszolgat, de nem érdekled. Azzal a kisebbséggel kell foglalkozni, aki érdeklődést mutat. Ha nincs ilyen, akkor új vizekre kell evezni. Ha nem érdekled a lányt, akkor hiába tepersz még hónapokig, akkor sem fogod érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!