Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell férfiként küzdenem a nőkért?
Figyelt kérdés
Most egy egész konkrét példám van, ami eddig nagyon ritkán történt, hogy nem így mentek a dolgok. Tehát megismerkedek valakivel, facebookon felvesszük a kapcsolatot, de MINDIG nekem kell indítanom a beszélgetést az adott napon. Szóval azt sugározzák, hogy nem érdeklem őket. Ha én két hétig nem rok neki, akkor két hétig nem dumálunk. Ilyenkor ha szóvá teszem, hogy néha ő is indíthat beszélgetést, akkor általában az a szöveg, hogy a férfinek kell megküzdeni a nőért és nem fordítva. Na én ilyenkor koptatom is őket. Ha én indítom a beszélgetést tök jól eldumálunk, de mindig nekem kell indítani. 2 alkalom volt összesen, hogy egy nőnél kölcsönösen lehetett érezni az érdeklődést. Az egyik szexkapcsolatot akart (rajtam kívül lett volna még vagy 6 férfi neki), őt dobtam, és egy másik csaj, akivel barátok lettünk. Ennyi. Ezen felül mindig nekem kell indítani a beszélgetést, annyira rossz ez így. Apróság ugyan, engem mégis nagyon zavar.
Az ilyen nőknek nem jössz be, nem érdemes folytatni velük.
2017. szept. 13. 18:22
2/17 anonim válasza:
Mert a nők nem kúzdenek érted..
2017. szept. 13. 18:23
3/17 anonim válasza:
Soha nem írok pasira. Egyszerűen ezt mondod most hogy jó lenne ha írna , ha meg ír, na abból még csaj nem jött ki jól. Nekem ez a tapasztalatom. Ha elmélyül a kapcsolat, ott meg már más szabályok vannak. 38n
2017. szept. 13. 18:24
4/17 anonim válasza:
"ha meg ír, na abból még csaj nem jött ki jól"
Dehogynem. Ja lehet, hogy béna csaj nem.
2017. szept. 13. 18:27
5/17 anonim válasza:
Mert a férfinak kell küzdeni a Nőért azért
ő neki a dolga a kezdeményezés,és folytatás...
Érdekes a férfiak nem elég kitartóak,sajnálatos módon :(
Nem szeretnek levelezni,azt hiszik 1-2 levél találkozás...stb
ilyen egyszerű,hát nem!
Nálam ez nem nyerő!
2017. szept. 13. 18:34
6/17 anonim válasza:
5: ééégen..majdnem. De a férfi érdeklődését fenn is kell tartani. Meg egyébként egy kapcsolat két félen alapul és nem "csak az egyiken vagy csak a másikon"
F
2017. szept. 13. 18:37
7/17 anonim válasza:
Hát ne haragudj meg, de ha neked küzdelem ráírni egy nőre, akkor mégis hogy a francba akarsz normális kapcsolatot? Ha már egy "mizu?" megerőltető, akkor mit fogsz csinálni, ha esetleg valamilyen probléma adódik a kapcsolatban, amit meg kell beszélni vagy valamit fel kell áldozni érte?
De amúgy aki érdekel, arra ráírok. Ha egyik csaj kibírja, hogy hetekig nem beszéltek, akkor nem kellesz neki, ennyire egyszerű.
2017. szept. 13. 18:39
8/17 anonim válasza:
Mert rajad kívül van még jópár palimadár talonban. :D Addig kell kitartani és nyelni míg meg nem adja magát,együtt lesztek és mikor már kötődni,ragaszkodni kezd szépen visszaadhatod neki! A legtöbb luvnyával néhány hónap után szinte akármit meg lehet csinálni.Inkább rinyál minthogy szakítana.Aztán mikor már unod a műsort dodb ki a pitsába mielőtt jön egy liánfiú és távozz emelt fővel.
2017. szept. 13. 18:40
9/17 anonim válasza:
#5: akkor neked egy férfi megmondhatja, mi a nő dolga? Mert nyilván akkor úgy korrekt.
2017. szept. 13. 18:45
10/17 anonim válasza:
Mert erős az egójuk, és ennek következménye, hogy csak az érdekli, hogy ők mit kapnak, mi jár nekik. Ez nem csak a nőkre értendő. Ez persze azt is szülheti, hogy melletted talonban van még pár ember, akikkel beszélnek és kényük-kedvük szerint szelektálnak, hogy ki lesz a befutó. Éppen ezért nincs sok értelme a neten ismerkedni, élőben kell, ott úgyis látod és érzed, mennyire van esély kialakítani egy párkapcsolatot a nővel. A gesztusok, mimika, hanglejtés, viselkedésminták nem hazudnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!