Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk mennyire érdeklődnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mennyire érdeklődnek, ill becsülnek meg egy olyan fiatal 20on éves, csinos lányt, akinek az az elve, hogy nem fekszik össze senkivel, hanem szeretetből, szerelemből folytat testi kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2017. szept. 12. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semennyire. Szemelyisegtol fuggetlenul, csak hasznalati targy leszel egy kapcsolatban, 99% esellyel. A legtobb pasi annyira se fog megbecsulni mint a kocsijat.
2017. szept. 12. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha még pluszban okos, aranyos és még esetleg néha főz is, a fél karomat adnám érte.

Legyél a feleségem! :D

2017. szept. 12. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
A párommal nagy cigányparasztok lehetünk, hogy már a 2. randin lefeküdtünk (és az elsőn csókolóztunk) és már 2,5 éve együtt vagyunk.
2017. szept. 12. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát kérdés, mivel fogja felhívni magára a figyelmemet. Mert az, hogy ő csinosnak tartja magát (persze kérdés, ez mennyire művi), az engem nem különösebben izgat.
2017. szept. 12. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszönjük az önreklámot, de elárulom, te is ugyanolyan büdöset szarsz, mint mások, remélem, érted a hasonlatot...
2017. szept. 12. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
" nem fekszik össze senkivel, hanem szeretetből, szerelemből folytat testi kapcsolatot" Most akkor fekszik vagy nem?? Értelmezhetetlen!!!
2017. szept. 12. 14:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Én rendkívüli módon. Viszont aki ilyen evidens válaszra számító kérdést felrak, az nem lehet egy észkombájn, szóval...:D
2017. szept. 12. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

egy hónap alatt valaki szerelmes tud lenni? annyi idő alatt még nem is lehet megismerni valakit rendesen. :D

meg honnan a fenéből tudja egy férfi az első randi után kb, hogy szerelmes lesz a nőbe?

úgy siet mindenki, egyből a szex kell, aztán olyanok jönnek össze, akik annyira nem is ismerik egymást.

na meg szoktak panaszkodni férfiak arra is, hogy nők nem adnak esélyt a férfiaknak, ha elsőre nem is az esete. aztán ha mégis ad esélyt, de aztán bebizonyosodik amit az elején érzett, hogy egyszerűen nem jön be neki, akkor meg elküldik a fenébe, hogy pazarolta az idejét? most ez mi?

2017. szept. 12. 14:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Adott helyzetben bírnám. Szeretem a kihívásokat. Kíváncsi lennék, mennyi idő alatt tudnám magamba zúgatni.
2017. szept. 12. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de nem kérek jégkirálynőket. Jobban szeretem, ha gördülékenyebben mennek a dolgok, hiszen én a szándékaimat nem titkolom és úgy viselkedem, hogy abból leszűrhető legyen a dolog.

Ha komoly kapcsolatot akarnék akkor is úgy tűnne első látásra, hogy valójában csak szexre hajtok, de nekem nem kenyerem a puncsolás. Eddigi tapasztalataim alapján, akivel szerettem volna összejönni és valóban úgy is álltam hozzá azzal nem lett semmi és jó hamar, mint derült égből a villámcsapás már egy másik férfi farkán ugrált szerelemből szóval nem kérek a közhelyes "így meg úgy szerelmes vagyok" rizsából sem.

2017. szept. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!