Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akiknél hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiknél hatalmas az elvárás biztos, hogy megkapják a nagy pofont az élettől?

Figyelt kérdés

2017. szept. 11. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Valaki elutasított és most elégtételt követelsz?

Úgy látom a válaszokból, hogy nem igyekeztek a lelkedet nyugtatni.

Amíg nem fordítasz a gondolkodásmódodon, szenvedni fogsz.

2017. szept. 12. 04:31
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
10-es, kezdhetnénk mindjárt az anyáddal, aki képes volt egy kupac fost nevelni belőled.
2017. szept. 12. 04:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha az elvárásait nyújtani is tudja, akkor semmi gáz, akár megfelesz neki, akár nem.

Nyilván, amelyik 150 kilós büdös, szőrös nő adoniszra vár az nem is egy pofont kap, érted mire gondolok.

2017. szept. 12. 05:46
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Akkor kaptam a pofonokat, mikor nem voltak elég magasak az elvárásaim.
2017. szept. 12. 07:07
 15/18 anonim ***** válasza:
ugyanez utolsó... mikor lejebb adtam az "igényeim" akkor estem mindig pofára. pedig ezek az igények alapok voltak, hűség, őszinteség, figyelem stb... egyik exem se tudta megadni, úgyhogy aztgondolom már ezek a tulajdonságok is hatalmas elvárások manapság :/
2017. szept. 12. 07:56
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Jaja, a lepontozók azt hiszik, itt valami milliomos modellfiúkat akarnak a nők, miközben az igazság sajnos az, hogy már az is magas elvárásnak számít, hogy valaki jöjjön el egy találkozóra, és ne 20 perccel az időpont után írja, hogy ja bicsi-bocsi, ez meg az volt. :/

Nők között is biztos van sok luvnya, sok férfi mégis összeáll ezekkel.. ez a baj.

2017. szept. 12. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:

#16: "Nők között is biztos van sok luvnya, sok férfi mégis összeáll ezekkel.. ez a baj."

Miért lenne ez baj? Megtalálta a zsák a foltját.

---

De külön kellene venni azokat a nőket, akiknek valóban van mire alapoznia a "hatalmas elvárásokat", illetve azokat, akik csak ezt gondolják magukról. Az első kategóriába tartozók nem fognak semmilyen pofont kapni az élettől a túlzott elvárások miatt, a másodikba tartozók viszont könnyen a homokzsák szerepében találhatják magukat.

2017. szept. 12. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy van erre egy egységes mérőszám. Lehet, ami nekem fontos, más kiröhögi. Vagy fordítva: nekem nem fontos, ami másnak lényeges. Ettől még mindenkinek körül kellene tudni határolnia, milyen embert akar maga mellé.

2017. szept. 12. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!