Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dillemába vagyok, megtaláltam a tökéletes nőt, de pasija van. Mi legyen?
Külsőleg, belsőleg a tökéletesség, legalábbis a számomra. Külsőleg olyan angyali pofi, amilyet még nem láttam, maximum netes képeken, nagy kék szemek, barna haj, fogszabályzó ami még édesebbé teszi, 165 centi körüli, tökéletes vékony alak/fenék.
Belsőleg értelmes, bármilyen témáról el lehet beszélgetni vele, életvidám, aranyos, kedves. Nagyon belezúgtam.
Egyik ismerősöm azt mondta, amikor bevallottam neki, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad.
De ha mégis el sikerülni csavarni a fejét, akkor az lenne bennem mindig, hogy olyan mint azok a lányok, akiket ribinek tartottam. És ő pont azért olyan tökéletes, mert teljesen más, mint azok a lányok.
Plusz mindig bennem lenne, hogy mi van, ha én is így járok... mert ha én megtudtam tenni, akkor más is...
# 21
ha valaki számára vonzó vagy, akkor kitágul a pupillája
gondolom ezért tette be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!