Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dillemába vagyok, megtaláltam a tökéletes nőt, de pasija van. Mi legyen?
Külsőleg, belsőleg a tökéletesség, legalábbis a számomra. Külsőleg olyan angyali pofi, amilyet még nem láttam, maximum netes képeken, nagy kék szemek, barna haj, fogszabályzó ami még édesebbé teszi, 165 centi körüli, tökéletes vékony alak/fenék.
Belsőleg értelmes, bármilyen témáról el lehet beszélgetni vele, életvidám, aranyos, kedves. Nagyon belezúgtam.
Egyik ismerősöm azt mondta, amikor bevallottam neki, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad.
De ha mégis el sikerülni csavarni a fejét, akkor az lenne bennem mindig, hogy olyan mint azok a lányok, akiket ribinek tartottam. És ő pont azért olyan tökéletes, mert teljesen más, mint azok a lányok.
Plusz mindig bennem lenne, hogy mi van, ha én is így járok... mert ha én megtudtam tenni, akkor más is...
# 9
Szerintem meg pont az volt az egyetlen értelmes gondolata, ami miatt neki is be kéne látnia, hogy offos a lány.
Ha normális, akkor nem fogja megcsalni vagy otthagyni a barátját, mert olyannal van együtt, akit szeret.
Hagyd békén ha foglalt. Majd ha szakít és egyedülálló lesz akkor próbálkozz!
Vagy csak én vagyok ilyen selejt, hogy ha a kiszemelt kapcsolatban van, akkor eszembe sem jut közeledni felé?
11/13 "De ha mégis............" Innentől nincs értelme. Senkiről nem lehet tudni, 1-5-10 év múlva milyen lesz.
Ezek a gondolatai nem lennének, azt mondanám, vigye, ha tudja. El tudja vinni, annyit jelent, a mostani kapcsolata, nem felhőtlen és nem azt, hogy mindig, mindenki viheti.
Hát egy az, hogy attól még hogy neked ő tökéletes és belezúgtál, könnyen lehet hogy max baráti alapon szimpatizál veled, és kicsit sem tart tökéletesnek se külsőre, se belsőre. Kettő az, hogy magamból kiindulva esélytelen lennél bármilyen szívtipró is vagy, mivel szerelmeből vagyok a barátommal. A szerelmünket nem hagyjuk el. Ha nem lenne szerelem, nem lennék vele. De ez a lány a barátjával van, tehát szerelmes, tehát esélytelen vagy.
Verd ki a fejemből, bármilyen tökéletesnek is tűnik.
Címkék: tág, pupilla.
Apám...
Lehet ám ezt tisztességesen is kezelni, nem ribinek nézni, ha téged választana.
A szerelemnek nem leheg parancsolni. Ha szereti a párját, úgysem hagyja el miattad. Ha beléd szeretne, elhagyhatná, és tiszta lappal kezdhetnétek teljesen.
# 18
Te fogyatékos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!