Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket hogyan használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket hogyan használtak ki eddig a legpofátlanabbul?

Figyelt kérdés

Belém habarodott egy lány, de jobbára csak azért, mert még szűz 21 évesen és naív, és azt hiszi, hogy majd én...

Mondjuk én nem tetszelegtem neki, nem igérgettem neki semmit, csak egyszerüen olyan vagyok, hogy pont megtetszettem neki és fut utánam :(

És én meg kihasználtam és elvittem abba a városba (BP agglomeráció), ahol az a lány él, akivel 4 éve jártam de sajnos nem tudtam még olyan jó kapcsolatot találni azóta sem :(

És gyakorlatilag ez az új csaj volt az élő pajzs, hogy ne tűnjön úgy, hogy szimplán csak ólálkodom...

És bár az volt a terv, hogy majd megyünk az utcájukban, nem is kellett ennyire veszélyesen behatolni, mert már a vasútállomás melletti kerékpár tárolónál full frontálba jött szembe, pont mikor ez az új csaj engem ölelgetett...

Természetesen NEM köszöntem, de remélem látta, hogy vagyok...

Az az igazság, hogy januárban egyszer facebookon feltűnt, hogy egy eventen ott lesz, amit én is nézegettem és pont a munkahelyem mellett lévő kávéházban volt ez, tehát munka utána indokoltnál tovább maradtam és hát tényleg jött egyszercsak az utcán, mondjuk akkor le is állítottam, teljesen véletlennek tűnt az egész, de szerintem biztos gyanították, hogy kémkedek utána :(

Sajnos lassan 30 leszek és egész 20-es éveimben csak ennyi jött össze csajok terén :(

2017. szept. 10. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van. Azt, aki elvette a szüzességem,olyan szinten sikerült elfelejtenem, hogy a három évből alig van valami a tudatomban. Kb annyi,hogy szánalmas bunkó, szép emlék egy szál se.

30 évesen lépj már tovább! Felnőtt ember vagy, úgy is kéne viselkedni. Másnak ilyenkor már családja van...

2017. szept. 11. 07:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na igen.. Mindenkinek elveszi valaki a szüzességét, mégis pár éven belül jó ha a nevére emlékszik. 90%-ban nem maradnak együtt örökre.
2017. szept. 11. 20:32
 13/20 A kérdező kommentje:
elég rossz lehet úgy élni, hogy az embernek ilyen korlátozott a memóriája...
2017. szept. 11. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugy is eleg szar lehet elni, ha az az egyetlen sikerelmenyed az eletben, hogy elveszed egy csaj szuzesseget aki ket ev mulva mar emlekezni se fog rad, kozben meg te azt hiszed, ez mekkora nagy dolog :D Tul sok romcsi lanyfilmet neztel szerintem. Valojaban a nok eleg sok mindent leszarnak a ferfiakkal kapcsolatban es hetek alatt tullepnek a hulyesegeiken. Ugyhogy erolkodhetsz, csak hiaba.
2017. szept. 11. 20:53
 15/20 A kérdező kommentje:

ja ok jo...az illető lány amugy még szakitás után fél évvel is visszajött dugni kétszer...

de egyébként igen igazad van, legyen neked is egy jo napod, hogy okosnak tudtad magad érezni...mert hagytak.

2017. szept. 11. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent, hogy visszamegy 1-2x dugni. Nyilvan biztonsagosabb meg egyszerubb olyannal csinalni, akit mar ismer az ember es csinaltak, mint vadidegennel, ha epp nem keres direkt kapcsolatot.
2017. szept. 11. 21:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Tehát akkor tulajdonképpen téged is kihasznált egy dugásra. Erre vagy most büszke azt felfogtad?
2017. szept. 11. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom es te 30 eves vagy?
2017. szept. 11. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:

#5ös hová menjek?

kattintottam a kérdésre,kíváncsi voltam az arra való válaszokra,de csak igénytelen veszekedés van itt.

Egyszer használtam ki egy lányt, volt pár eladó dolgom még rá nem sóztam mind addig nem mondtam meg neki,hogy nem jön be. De rendes voltam jó áron adtam el neki...mármint neki jó!

2017. szept. 29. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi kérdező,téged használt ki a csaj amiért megdugatta magát veled.Csak mivel nem voltál neki elég jó,és pasi kellett neki így kidobott.Keres magának férfit ha már benned nem lelte meg.Mondjuk nem is csodálom
2017. okt. 12. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!