Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves kor felett, hol érdemes ismerkedni?
Én néha itt szoktam véletlen szerűen, mert rám írnak. De azért nem mondanám sikeresnek. Szerintem is hobbi, tanfolyam stb. Néha arra gondolok, csinálni kéne egy jó társkereső klubot a 30-50 közötti korosztálynak. Csak programok lennének, és akkor ott lehetne kötetlenül beszélgetni, találkozgatni. Semmi bejelölgetős hülyeség, élőben ismerkedés és kész. Úgy mint a miitt.hu csak ott sajnos a negyven már a felső korosztály.
N 40
Ez azért többmindentől függ. Pl. falun élsz, kisvárosban, vagy a fővárosban?Dolgozol? Munkahely kizárt az ismerkedésre?Vannak barátaid,rokonok, ismerősök akiken keresztül esetleg ismerkedhetnél?Mennyire vagy nyitott, társasági ember?
Ha kistelepülésen élsz eleve kisebb az esélyed az ismerkedésre. Ebben a korban talán legegyszerűbb ismerősökön keresztül ismerkedni. A Hozzád korban illő korosztályban vannak már elvált, esetleg özvegy, egyedül élő nők akik szintén keresik a társukat, esetleg hasonlóan beszűkült körben mozogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!