Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők nektek mi a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők nektek mi a férfi ideál és mik a kizáró okok?

Figyelt kérdés

Külső megfog, belső megtart, jó szex összeláncol.

Mik azok a külső tulajdonságok amik titeket "megfognak" ?

Mik ugyanezek a belső tulajdonságok ?

És az örök kérdés az anyagiak ?

Buszoznátok mert a pasinaksem és nekedsincs autótok ? Gáz busszal randira menni ? (20as évek közepén)

2017. szept. 8. 20:47
1 2
 11/12 RoseTyler ***** válasza:

Jelentem, mi 30+ és 40+ vagyunk és csak most lett autónk, ráadásul Bp-n kívül lakunk. Időben így sokat felemészt a tömegközlekedés, pénzben viszont kevesebbet.

Én a férfias, sportos pasikra bukom. Tetszik a nagy orr, a vastag alsó ajak, és szeretem, ha van haja egy pasinak, amibe bele lehet rendesen túrni. Azt viszont nem szeretem, ha sokkal magasabb nálam a pasi, sem azt, ha túl elegáns a stílusa, illetve azt sem, ha pocakos vagy vézna.

Belső tulajdonságokból fontos, hogy felelősségteljes, megbízható és kiszámítható legyen. Legyen egészséges mértékben empatikus és törődő.

Az anyagiak szempontjából az a fontos, hogy ne legyen gond a megélhetés, egyéb extra igényem nincs. Az a fontos, hogy szeresse/szívesen csinálja a munkáját, de meg is tudjon élni belőle.

A kizáró ok általában az, ha külsőre vagy személyiségre nem az esetem. Nem szeretem a túlságosan önző embereket, de az sem működőképes, ha elmarad tőlem értelmi képességekben. Illetve a szorongó, mimózalelkű, túl sok komplexussal rendelkező pasikkal sem tudok mit kezdeni. 33N

2017. szept. 8. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem baj ,ha buszvezető. Az még jobb ,ha saját busza van... egy Ikarus 415-el beérem 😂

Viccet félretéve ,van autom ,de városba gyakran megyek buszal... szeretek buszozni.

Külső: Ápolt. Szeretem a magassabb pasikat (kb 180cm). Szálkás vagy átlagos testalkat.

Rovid haj ,szem és hajszin mindegy. A borostát szeretem. Szép mosoly és jó kisugárzás.

Belső: Legyen kedves ,figyelmes ,pozitív ,öszinte és korrekt. Lehessen rá számítani és legyen megbizhato.

Alkalmazkodni tudjon minimalissan és fogadjon el ,ahogy vagyok (ez alap dolog ,oda visza).

Elöny ha van gyereke és nem szeretnek többet (van egy 3éves lányom és biztos ,hogy nem válalok mégegy sajátot).

Szeresse a kutyákat (van egy Német juhászom).

Lehessen vele értelmessen beszélni és hülyéskedni. Programokat szervezni ,pl éterem ;kirándulás ;stb...

Anyagiak: Elöny ha külön lakik ,pláne ha egyedül. Legyen önálló és tartson mag körül rendet.

Auto is elöny ,mindegy milyen csak legyen jó álapotba és legyen tiszta (BMW- ,Wolsvagen-t pl nem szeretem). Nekem egy kis Opel Vectram van ,imádom.

Azért minimum keressen 150et ,ezen a környéken ez nem nehéz ,gyári melos megkeresi. Bánjon jól a pénzével.

A végzetség mindegy ,nem érdekel a diploma se. Nem ez alapján döntöm el ,milyen ember.

Lehet buszvezető ,köműves vagy üzletuezető.

(Én 1500Eurot kapok egy honapban ,plusz jutatások. A gyest is kintről kapom).

Nagyjábol ez az ''ideál''. Hibái meg mindenkinek vannak.

Igaz ,én a harmicas korosztalyt kedvelem.

Van párom.

N25

2017. szept. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!