Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos lányok valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos lányok valóban csak pótlékok?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben a legjobb pasik mind átlagos (értsd: szép arcú, jó alakú, természetes külsejű, nem kihívó, csendesebb, nem bulikirálynő) típusú lányok mellett állapodtak meg hosszútávon, ilyeneket vettek feleségül akkor is, ha korábban voltak kapcsolataik, kalandjaik jó nőkkel is.

Mégis sok (leginkább női) véleményben olvasni itt az oldalon, hogy ezek a lányok csak pótlékok, arra valók, hogy megteremtsék az otthon melegét, meghallgassák a pasi problémáit, ha szex kell, azért úgyis a jó nőkhöz megy, idővel pedig sokszor el is hagyják ezeket az átlagos nőket egy szépségkirálynő és fitness modell előnyös kombinációjáért.

Mennyi igaz ebből?

2017. szept. 8. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én most sírjak? Hagyjam ott a párom, mert az itteni értékelés szerint, még átlag sincs. Amiért még nem hagytam el, az az, hogy minden értékeléstől függetlenül, nekem, ő a tökéletes nő. Egyáltalán nem cserélném el, két szépségkirálynőre, vagy fitness macára. Egy szépségkirálynő, fitness maca, max, mutogatni jó. Nekem viszont egy szerethető és szerető pár kell, akivel mindenben jól kijövünk.
2017. szept. 8. 11:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"átlagos (értsd: szép arcú, jó alakú"

Problémák vannak a fogalmakkal. Aki szép arcú és jó alakú, az nem lesz átlagos attól, hogy visszafogottabb a stílusa.

2017. szept. 8. 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

"ha szex kell, azért úgyis a jó nőkhöz megy, idővel pedig sokszor el is hagyják ezeket az átlagos nőket"

Magyarországon a válások 75%-át a nők kezdeményezik.

2017. szept. 8. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt tedd hozzá, hogy azért kezdeményezik, mert a) a férje iszik, szerencsejátékozik, eszében sincs dolgozni stb., b) üti-veri, c) csalja valami k...val. Jókedvében, gyerek mellől elég kevés válhat el ebből a 75%-ból.
2017. szept. 8. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:

"értsd: szép arcú, jó alakú, természetes külsejű, nem kihívó, csendesebb, nem bulikirálynő) típus"

Melyik bolygon teccik elni?

A fitness modell szepswgkiralyno szoba sem allna veluk.

2017. szept. 8. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14:

De ez egy olyan állítás, amit nem lehet alátámasztani. Pont mint az enyémet sem:

Azért a nők 75%-a kezdeményezi a válást, mert a férfiak bár nehezen köteleződnek el, de utána sokkal nehezebben ugranak ki egy kapcsolatból, ha már elköltelezték magukat mellette. A nők pedig könnyen és szívesen köteleződnek el ("a legtöbb nő kapcsolatot keres, a legtöbb férfi szexet" mondás), de utána könnyebben is ugrik ki belőle.

A nőknek könnyű a válás, mert akkor is 99%-ban ők kapják a gyerekeket, ha a férfi is küzd értük, a férfinak kell utána fizetnie a gyerektartást, általában a férfinak kell költöznie és nem véletlen hogy a hajléktalanok között is elképesztően sok az elvált férfi, akinek nem volt hová mennie egyszerűen. Ahogy látom pedig a nőknek nem kell semmi olyan kirívó ok, amit te mondasz, az is elég neki hogy szétrobbantsa a családot, hogy ő már egyszerűen "nem szerelmes". A nő kezében van a detonátor, amin ha megnyomja a gombot, lazán ő kerül ki belőle jobban, mint a férje a fentiek miatt.

Tessék, én meg ezt mondom. Most melyikünké az igaz? Mert bizonyítani egyiket sem lehet.

2017. szept. 8. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem a feltett kérdéshez kapcsolódik, de ha már így belebonyolódtunk: te neveltél már egyedül gyereket? Vagy anyád egyedül nevelt téged? Mert akkor lenne némi fogalmad arról, hogy mekkora "buli" is ez. Nem a hétvégi apukákból kell kiindulni, akik hű de nagyon szomorúak, hogy fél délután játszizás után vissza kell vinni a gyereket. Az a 20-30 ezer amit gyerektartás címen löknek, az minden, csak nem egy gyerek eltartása. És onnan meg lehet állapítani, hogy melyik állítás az igaz, hogy mit látsz magad körül - a valóságban, nem valami netes statisztikában. Te talán boldog anyukákat, akik rohannak válni, mert "elmúlt a szerelem"?
2017. szept. 8. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
csakis átlagos nőkkel állok szóba, sokkal értékesebbek
2017. szept. 8. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen a férfiaknak fontosabb a belső. Mindenhol az van előadva, hogy a nőknek számít igazán, de a környezetemben is olyan a kapcsolatok többsége, ahol a férfi simán dobta a szép csaj egy átlagos, de belsőleg jobb fej csajért. Nőtől ilyet még sosem láttam.
2017. szept. 8. 16:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nálam a jó nő az olyasmikkel rendelkezik mint ami a kérdésbem zárojelezve van.

Akiket a kérdező jó nőknek tart azok nálam a...... És nem is foglalkozok velük.

Sajnos egyébként férfi részről is érzek olyat néha mint amire a kérdés utal női részről. Én ilyen "átlagos" férfinak tartom magam és sokszor felmerül bennem, hogy sokkal inkább a pojáca, jó pasikat hajkurásszák a nők, én meg majd csak arra leszek jó, hogy a babakocsit tologassam meg a fűnyírót.

2017. szept. 8. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!