Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz nekem valaha is barátnőm? 20f
Kérdező végig elolvastam a leírásod. Szerintem az okozza a problémát, hogy amikor ismerkedsz akkor kb. isteníted a másik partnert. Meg kell tanulnod azt, hogy a lányok/nők is emberek, ők sem tökéletesek. Az önbecsüléseden is javítani kell pont amiatt amit előzőleg leírtam. Ebben szakértő segítségét igénybe veheted (de ne a PUA-ra gondolj). A kommunikációdat is érdemes fejleszteni, rengeteg segítő irodalmat találsz neten/könyvesboltban. Hidd el nem vagy még elkésve. Az első barátnőm (aki megcsalt) 22 évesen volt, 23 évesen (születésnapom után pár nappal) megismertem jelenlegi páromat. 2 éve vagyunk együtt.
25/F
Egyetértek az elsővel, magaddal kell előbb rendben lenned. Én se vagyok egy magabiztos személyiség és én úgy szoktam legyűrni ezt a félénkséget, hogy átgondolom mit veszthetek, általában semmit. Te is, ha odamész idegen lányokhoz, mit veszthetsz? Maximum nevetgélnek egyet, na bumm, úgyse látod őket soha többet, kit érdekel mit gondolnak. És szerintem ne görcsölj rá ennyire a dolgokra, ha lazább vagy, akkor könnyebben fog menni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!