Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni valakit mással?
Kérdező!
Neked ez a fickó az első, minden szempontból?
Ezért neked soha nem jutnak eszedbe az elmúlt pasik, csak mint emlékek?
Semmi jelentősége nincs a dolognak, ne mérgezd a lelked ezzel! Ha az kellene neki, akkor azzal lenne.
Mindenkinek vannak exei, ez a világ rendje.
Én is voltam hasonló szituációban, nekem is volt egy ilyen lánybarátom. Én szerelmes voltam belé, ő meg ugye csak barátkánt tekintett rám, nem mondom hogy kihasznált, de tényleg mindig ugrottam, ha szólt.
Aztán találkoztam valakivel, aki meg belém szeretett, de én még nem álltam készen. Néhány hónappal később rájöttem, hogy azzal a lánybarátommal úgyse lesz soha semmi, közben meg itt van valaki, akivel lehetne. Bevallom őszintén, hogy eleinte csak kihasználtam a lehetőséget, tudom, nem volt szép dolog ez tőlem. De akkor úgy éreztem, hogy csak így tudok szabadulni a rossz helyzetemből.
Nem ragozom, összejöttünk és pár hét alatt beleszerettem. Tényleg. Ráadásul sokkal jobb volt vele minden, mint azzal a lánybarátommal, akiről azt hittem, hogy vele a legjobb minden és vele terveztem a jövőmet.
3 évig voltunk együtt, mai napig sajnálom, hogy véget ért, nagy szerelem volt.
Szóval a válaszom egyértelműen igen. Szerintem lehet adni neki egy esélyt. Ha csak felejteni akar és csak pótléknak vagy jó, az úgyis hamar kiderül. De ha beléd szeret, akkor sok szép élményben lehet még részetek.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!