Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 180 centis férfi is alacsonynak érzi magát?
Ha ettől nem érzed magadat férfinak akkor ott nálad van a gond. Én 174 cm magas lány vagyok. Barátom 173 cm. Az én családomban mindenki 180+ felett van, legalábbis a férfiak.
És CSAK EZÉRT soha!!! nem cserélném le a barátomat. Van jó pár fiú haverom, akik ilyen tipikus 20on éves hülye gyerekek, és pl. mikor éjjel mászkálunk buliból, akkor mellettük mindig félek. Mikor találkozom a náluk 10-15 cm-rel alacsonyabb, nálam 10 évvel idősebb barátommal mindig megnyugszok, mivel olyan személyiséggel rendelkezik amivel simán elfelejteti azt hogy ő nem 190 magas, mert ugye a nők nagy részénél onnantól kezdődik a férfi.
Itt a gond a fejekben van, méghozzá nem is kicsi :D
Igazad van kedves kérdező. Manapság a 180 már az átlag alját súrolja. Főleg ha a Bp.-i középosztály polgárait vesszük alapul, akiknek már a szüleik is jó életkörülmények között éltek (sport, laza munka, egészséges életvitel). Közöttük gyakorlatilag sosem látok 180-nál alacsonyabb pasit és 170-nél alacsonyabb lányt. Nézd meg, a Corvinuson is hány +170-175-ös csaj van. Pedig ők sem az a tipikus fiatal Z generáció. Én 170 vagyok, "pasi" és azt látom, hogy a mai tizenéves (13-16) kisiskolás lányok 60-80%-a már magasabb nálam. Az általános kisfiúkról meg nem is beszélve. Ha nem viselnék borostát a kutya nem gondolná, hogy 25 éves vagyok. Te viszont örülj, hogy legalább a lélektani 180-as határt eléred. Ezzel még semmi nincs veszve, csak ne ezekkel a testileg borzasztóan fejlett, ultra érett mai tizenéves lányokkal ismerkedj (akiknek már 13 évesen D kosaras mellük van), mert ők testileg már olyan érett amazonok, hogy a te magasságod nem lesz hozzájuk elég és a +190-es colos álomkanokhoz vonzódnak szinte kivétel nélkül. Az ilyen kaliberű csajokról beszélek:
Náluk ezzel a magassággal már kevésbé tudsz labdába rúgni és egyre több van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!