Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 180 centis férfi is alacsonynak érzi magát?

Figyelt kérdés
Persze nem kezdek el rinyálni, nem azért írtam ki, barátnőm is van. De aki azzal jön, hogy a férfiak átlagmagassága 172 centi az hol él? Engem múltkor "kis pici"-zett le egy 15 éves lány, barátnőm unokahuga. Érte kellett menni a sulija elé, akkor szembesültem vele hogy kábé minden lány magasabb volt nálam, a srácok meg főleg. A párom is nemrég végzett gimibe ő 175 és az ő osztályukba is ő volt a legalacsonyabb lány. Én 180 centisen (talán 179 talán 181) eltörpülök már a legtöbb ember között pedig emlékszem még régen az osztályba én voltam a legmagasabb, mondjuk azóta nem is nőttem :D De ez a gimis élmény sokkoló volt vagy csak én fogom ki így? Akit érint mit gondol erről? Nem húzni akarom az agyakat de akiknél magasabb vagyok ált. Azok a 40 felettiek és a külföldiek általában (arab,indiai stb). Szerintetek?
2017. szept. 6. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha ettől nem érzed magadat férfinak akkor ott nálad van a gond. Én 174 cm magas lány vagyok. Barátom 173 cm. Az én családomban mindenki 180+ felett van, legalábbis a férfiak.

És CSAK EZÉRT soha!!! nem cserélném le a barátomat. Van jó pár fiú haverom, akik ilyen tipikus 20on éves hülye gyerekek, és pl. mikor éjjel mászkálunk buliból, akkor mellettük mindig félek. Mikor találkozom a náluk 10-15 cm-rel alacsonyabb, nálam 10 évvel idősebb barátommal mindig megnyugszok, mivel olyan személyiséggel rendelkezik amivel simán elfelejteti azt hogy ő nem 190 magas, mert ugye a nők nagy részénél onnantól kezdődik a férfi.

Itt a gond a fejekben van, méghozzá nem is kicsi :D

2017. szept. 6. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a magam 179 centijével a férfiaktól vagyok csak alacsonyabb.
2017. szept. 6. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, a többségük nem és igazuk van. 180cm az semmiképpen nem átlag alatti, szóval marhaság ez az egész.
2017. szept. 6. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Igazad van kedves kérdező. Manapság a 180 már az átlag alját súrolja. Főleg ha a Bp.-i középosztály polgárait vesszük alapul, akiknek már a szüleik is jó életkörülmények között éltek (sport, laza munka, egészséges életvitel). Közöttük gyakorlatilag sosem látok 180-nál alacsonyabb pasit és 170-nél alacsonyabb lányt. Nézd meg, a Corvinuson is hány +170-175-ös csaj van. Pedig ők sem az a tipikus fiatal Z generáció. Én 170 vagyok, "pasi" és azt látom, hogy a mai tizenéves (13-16) kisiskolás lányok 60-80%-a már magasabb nálam. Az általános kisfiúkról meg nem is beszélve. Ha nem viselnék borostát a kutya nem gondolná, hogy 25 éves vagyok. Te viszont örülj, hogy legalább a lélektani 180-as határt eléred. Ezzel még semmi nincs veszve, csak ne ezekkel a testileg borzasztóan fejlett, ultra érett mai tizenéves lányokkal ismerkedj (akiknek már 13 évesen D kosaras mellük van), mert ők testileg már olyan érett amazonok, hogy a te magasságod nem lesz hozzájuk elég és a +190-es colos álomkanokhoz vonzódnak szinte kivétel nélkül. Az ilyen kaliberű csajokról beszélek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Náluk ezzel a magassággal már kevésbé tudsz labdába rúgni és egyre több van belőlük.

2017. szept. 7. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:
181 centi vagyok, és ez a büdös életben nem jelentett számomra hátrányt csajozásnál és ismerkedésnél, így nem is alakult ki bennem kisebbrendűségi komplexus miatta.
2017. szept. 9. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!