Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 180 centis férfi is alacsonynak érzi magát?
A barátom pont 180 cm, és annak ellenére sem érzem alacsonynak, hogy a családomban mindig férfi 190 cm fölött van.
Ha van barátnőd, aki így szeret, akkor nem tudom, miért kattogsz ezen. Nőni már úgyse fogsz.
21/L
A férfiak és nők átlagmagasságába beleszámolnak mindenkit mondjuk 18-80 év között. Miközben mind tudjuk hogy persze, a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink átlagban alacsonyabbak voltak, mint mondjuk a mostani 18-30-as generáció.
Az érdekes felmérés inkább arról készülhetne, hogy a 18-30-asok körében mi az átlagmagasság. A fiatalok átlagban magasabbak már.
Az átlagos férfi magasság (a mindennapokban megélt tapasztalat, nem a statisztika alapján, mert az a közép sosem az átlagosat, hanem az átlagot mutatja, a két fogalom nem ugyanaz, mint ahogyan az átlagfizetéseknél sem) ma 180-185 centi. Ez egy közepes férfi magasság. Ezalatt az átlagostól, a tömegben alacsonynak számító, efelett pedig az átlagosnál magasabb valaki.
A statisztikában benne vannak a ma még velünk élő 60+-os két generációval korábbi nagyszülők, az idősek, akik a jelen generációnál (20+-os, 30+-os) egy fejjel alacsonyabbak. Nálam is.
És igen, 180+ centivel nem vagyok megelégedve a magasságommal. Nem érzem magamat kifejlett, teljes méretűnek. Plusz 5-6 centi már jobb lenne, de vállban és hátban is szélesebb testalkat.
Nem alacsony a 180 centi, közepes, de alatta már igen. Akinek 17-tel kezdődik a testmagassága, az az átlagosnál alacsonyabb.
Az átlag egy megtévesztő szó, nem ugyanaz, mint az átlagos - bár ilyen értelemben használják hibásan a közgondolkodásban.
Megvan, ugye?
- Papa, mit jelent az átlag?
- Nagyon egyszerű. Én 60 éves vagyok, te 6. Azaz átlagban 33 évesek vagyunk, ami az egyik legszebb férfi kor. De dugni se te, se én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!