Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 180 centis férfi is alacsonynak érzi magát?

Figyelt kérdés
Persze nem kezdek el rinyálni, nem azért írtam ki, barátnőm is van. De aki azzal jön, hogy a férfiak átlagmagassága 172 centi az hol él? Engem múltkor "kis pici"-zett le egy 15 éves lány, barátnőm unokahuga. Érte kellett menni a sulija elé, akkor szembesültem vele hogy kábé minden lány magasabb volt nálam, a srácok meg főleg. A párom is nemrég végzett gimibe ő 175 és az ő osztályukba is ő volt a legalacsonyabb lány. Én 180 centisen (talán 179 talán 181) eltörpülök már a legtöbb ember között pedig emlékszem még régen az osztályba én voltam a legmagasabb, mondjuk azóta nem is nőttem :D De ez a gimis élmény sokkoló volt vagy csak én fogom ki így? Akit érint mit gondol erről? Nem húzni akarom az agyakat de akiknél magasabb vagyok ált. Azok a 40 felettiek és a külföldiek általában (arab,indiai stb). Szerintetek?
2017. szept. 6. 13:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Hogy lehet ennyi hülyeséget összehordani? Cintányér a fejed? A felnőtt magyar férfiak átlagmagassága 176 cm, a nőké 164 cm.
2017. szept. 6. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
180 centi az alacsony a mai világban már egy férfinak.
2017. szept. 6. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátom pont 180 cm, és annak ellenére sem érzem alacsonynak, hogy a családomban mindig férfi 190 cm fölött van.

Ha van barátnőd, aki így szeret, akkor nem tudom, miért kattogsz ezen. Nőni már úgyse fogsz.

21/L

2017. szept. 6. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:
*minden férfi, elírtam
2017. szept. 6. 13:46
 5/15 A kérdező kommentje:
A 164 centibe beleszamoltak a 80 eves mamikat is akik kb 156 centisek max, szoval "a statisztikak nem relevansak" ;)
2017. szept. 6. 13:55
 6/15 anonim ***** válasza:

A férfiak és nők átlagmagasságába beleszámolnak mindenkit mondjuk 18-80 év között. Miközben mind tudjuk hogy persze, a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink átlagban alacsonyabbak voltak, mint mondjuk a mostani 18-30-as generáció.

Az érdekes felmérés inkább arról készülhetne, hogy a 18-30-asok körében mi az átlagmagasság. A fiatalok átlagban magasabbak már.

2017. szept. 6. 14:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Az átlagos férfi magasság (a mindennapokban megélt tapasztalat, nem a statisztika alapján, mert az a közép sosem az átlagosat, hanem az átlagot mutatja, a két fogalom nem ugyanaz, mint ahogyan az átlagfizetéseknél sem) ma 180-185 centi. Ez egy közepes férfi magasság. Ezalatt az átlagostól, a tömegben alacsonynak számító, efelett pedig az átlagosnál magasabb valaki.

A statisztikában benne vannak a ma még velünk élő 60+-os két generációval korábbi nagyszülők, az idősek, akik a jelen generációnál (20+-os, 30+-os) egy fejjel alacsonyabbak. Nálam is.

És igen, 180+ centivel nem vagyok megelégedve a magasságommal. Nem érzem magamat kifejlett, teljes méretűnek. Plusz 5-6 centi már jobb lenne, de vállban és hátban is szélesebb testalkat.

2017. szept. 6. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor itt láthatod a 20 éves férfiak átlagos magasságát, amely valóban egy centiméterrel több, 177 cm. A 20 éves nők átlagos magassága 163 cm. Nem tudom, mennyire frissek az adatok. Ha nagyon régiek, hozzá lehet adni 2-3 centit. Ekkor a 180 centi a 20 éves férfiak között pont átlagos, azaz semmiképpen nem alacsony.
2017. szept. 6. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
2017. szept. 6. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem alacsony a 180 centi, közepes, de alatta már igen. Akinek 17-tel kezdődik a testmagassága, az az átlagosnál alacsonyabb.

Az átlag egy megtévesztő szó, nem ugyanaz, mint az átlagos - bár ilyen értelemben használják hibásan a közgondolkodásban.

Megvan, ugye?

- Papa, mit jelent az átlag?

- Nagyon egyszerű. Én 60 éves vagyok, te 6. Azaz átlagban 33 évesek vagyunk, ami az egyik legszebb férfi kor. De dugni se te, se én nem tudok.

2017. szept. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!