Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne olyan lányt találni akit nem zavarna ha azért ismerkednék mert rohadtul magányos és idegbeteg vagyok már?

Figyelt kérdés

Nem bírom tovább, már 25 éves vagyok és folyamatosan idegösszeroppanásokat kapok attól, hogy nincs és nem is volt még soha senkim. Naponta 3-4-szer rohamokat kapok emiatt. Ha ismerkedem is egy idő után kiborulok, hiába mutatom a legkedvesebb, legelőnyösebb oldalam, nem tudom ezt leplezni vagy erről hazudni és akkor faképnél hagynak. Már jó ideje nem azért ismerkedem, mert kiváltképpen érdekel egy lány személyisége vonz, hanem mert egyedül érzem magam. Voltam már szerelmes, elég meghatározó élmény volt de akkor csak 1 egész éves hitegetést kaptam és semmi egyebet csak fájdalmat. Sokszor gondolok már arra, hogy az összes lány egy nyomorult egoista k**va és hogy nem szabad bízni egyikben sem mert csakis arra képesek, hogy fájdalmat okozzanak nekem és újra és újra sárba tiporják az önbecsülésem. Annyira hiányzik már ez az életemből és olyannyira elérhetetlennek tűnik, hogy az idegösszeroppanásaim közepette rengeteg öngyilkos jellegű és önpusztító gondolatom van. Nem érdekel az életem. Megkeseredettnek és összetörtnek érzem magam.

Ne essék félre értés, diplomás, ápolt, picit sem csúnya fiatalember vagyok, normális állással, naponta sportolok és rengeteg ismerősöm/haverom/barátom van. De úgy érzem minden hiábavaló ezen a téren.

2017. szept. 6. 10:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Sehogy. Normális nő szóba se fog állni egy ilyen frusztrált, idegbeteg komplexusgombóccal.

Ha derogál őfelségének a pszichológus, akkor szenvedj csak tovább.

2017. szept. 6. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valami hasonló önsorsrontó hajlamú nő elviselné az elmebajodat, de én úgy csináltam, hogy előbb rendbetettem az életem, magam, és utána ismerkedtem. Nem éreztem volna fair dolognak rászabadítani magam bárkire.
2017. szept. 6. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Hol van az a sok barát aki, tudna neked segíteni?? Keresd fel őket, vagy társaságukat, tedd rendbe magad, mert csak úgy tudsz rendes kapcsolatot kialakítani rendes lánnyal.
2017. szept. 6. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Lelki dolog lehet a hatterben. Hacsak nem alapbol kibirhatatlan termeszet vagy, de azon is tudsz csiszolni.

Lany barataid vannak?

Beszelgess veluk, az enyhiti a fajdalmadat, es segit szembenezned sajat magaddal. Aztan ha majd helyrejottel, megtalal majd a jovendobelid. Amit nem tudsz megtalalni, az o maga talal meg teged, ha majd eljon az ideje. Ne surgesd. Tapasztalatbol mondom. Tudom mit erzel, noha az aggressziv viselkedesedet melyen elitelem.

2017. szept. 6. 13:33
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

szóval nem érdekelnélek, ha ismerkednénk, csak azért kellenék, mert nő vagyok, közben nyomorult egoista k urvának tartasz, félhetnék attól is, hogy mikor őrülsz meg, vagy mikor fogsz bántani valahogy egy roham miatt, és elvárod, hogy ezt elviseljem?

max valami sérült nőt tudnál felszedni. szép kis pár lennétek.

rohadt sok embert ér nagyon sok szar az életben, mégse lesznek őrültek és közveszélyesek.

de nem vagy hajlandó még pszichológushoz se elmenni. csak várod a sült galambot. másoktól várod, hogy segítsenek rajtad, de azokkal is ocsmányul bánsz. nagyon remélem, hogy nem fogok soha találkozni ilyen emberrel élőben.

ezen az állapoton egy hétköznapi ember már nem tud segíteni, túl ijesztő.

2017. szept. 6. 13:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre, társaságban tudok teljesen kiegyensúlyozottan viselkedni,sőt ... mindig én vagyok a vicces, a tréfás, nem szeretem ha körülöttem szomorúak az emberek, mindig igyekszem segíteni akinek ahol tudok ...

Az agresszióm csakis akkor jön elő mikor teljesen egyedül vagyok és akkor csakis önmagam ellen irányul. Gyűlölöm magamat, mert úgy érzem egyedül maradok mindennemű próbálkozásom ellenére ... előbb kötném fel magam minthogy a leges leghalványabb érintésemmel bárkinek ártsak fizikailag ... ez elő sem fordulhat mert elképesztően szégyenletes tettnek tartom ezt ...

A magányom miatt, sokszor érzem azt, hogy talán nem amiatt közeledem egy-egy lányhoz mert a lénye érdekel, hanem feljön bennem a kétely, hogy csak azért idealizálom a másikat és vonzz be mert egyedül vagyok? Ilyenkor ha lebontom magamban a másik személyiségét sokszor észbe kapok, és olyankor leírom a lányokat, akik szeretnének tőlem valamit ...

Nem fogok ki "türelmesebb és megértőbb nőket" (habár személy szerint egy stabil kapcsolathoz én is ezeket a tulajdonságokat preferálnám), egyszerűen az ismerkedés bizonyos fokán nincs meg valami, ami tovább tudna vinni. Állandóan kételkedem, és, ha megvan az esélye, ha érzem, hogy talán hitegetném a másik személyt, akkor ellököm magamtól úgymond: inkább előbb mint utóbb alapon.

Sok lány barátom van, volt ... akiket jobban megkedveltem egytől egyig azt mondják, maradjunk barátok, volt sértődés is ... és fordítva is volt, mikor én sértettem meg ilyen lányt. Kedveltem de NEM szerettem. (nem vagyok homoszexuális irányultságú, megjegyezném, a női nem gerjeszt bennem kizárólagosan nemi vágyat)

Valami nagyon nem klappol és elképesztően idegesít már ... elveszem a saját életkedvem miatta.

2017. szept. 6. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Keverj le az egyik szukának egy pofont, sokan szeretik az ilyesmi férfiakat, és te is nyugodtabb lehetnél. Én is hasonlóan vagyok.
2017. szept. 6. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Önsorsrontó vagy. Lehet köpködni a pszichológusokra, de az ilyen agybajból nehéz egyedül kijönni. Nekem ae sikerült, pesig mindenki erősnek, okosnak, tökéletesnek hitt.
2017. szept. 6. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudok olyant, aki harmincat is elhaladta mar, mikor eloszor baratnoje volt. Van hogy valaki egyszeruen nem tudja ki is valo neki, s mind olyanokra hajt akiknek o nem jon be, ezert folyamatos kudarc eri. Aztan jon egy jobarat, aki ejt velerlenul egy megjegyzest, hogy ne te ez vagy az X szemely milyen jol talalna veled, s te, akinek soha meg sem fordult a fejeben hogy ahhoz az X valakihez kozeledj, elgondolkodol, hogy talan a hiba az on keszulekeben van, azert nem talaltal senkit, mert rossz helyen kopogtal, aki meg nalad kopogtatott azt esetleg nem vetted eszre. Na nem mondom hogy biztos ez az eset, de ez ertelmisegi korokben elegge specifikus eset ez. Sajnos hasznalhato informacio hijjan csak tippelgetni lehet.
2017. szept. 7. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!